[默 Q1 out and carloss ] F1 2024 中國站 討論區 3

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
唔記得轉mode姐
但下下咁閘隊友,遲早變on9con 2.0
閘得好叫有性格
閘得柒叫on9con
試緊較engine 50%夠唔夠你地玩唓
咁多場車驚要開engine嘛
過唔到咪較返75%囉
台灣愛爾達居然請到呢位車評人出山
https://www.instagram.com/p/C5-YRCTrGGK/
Maximum penalty to Ocon
中間串燒三兄弟 Haas Kick RB 多左個 Alpine 呢個新成員
有周就有上海,有上海就有周
自己的車!自己來check!
留返出年
最重要都係無外力幫架車返出賽道。

正常多過30秒就叫stop,之前唔同隊都傾過但無結果,所以由Race control決左咩叫stop,所以今次停左1分17秒都無事

https://x.com/fiadocsbot/status/1781674596934041888?s=46&t=N1m1RUb0pjgRtlXuyeW4sA
佢肯定唔驚炒?拉利有plan B,但佢仲要賽事嚟證明自己
荷蘭人出晒名撐自己運動員嘅成績都唔係好重要
佢一路穩定輸出嘅話又真係好難炒佢
除非佢場場追住19lec撞姐
其實而家已經算炒咗啦
咪係提早炒佢都無咩意思,搵熊人頂咩唔通

Redbull 1st pole and 100th pole
大頭仲喺度
200th 都仲係佢
rookie of the year
熊人夠分拎super license未
Alonso係渣雷諾砌贏法拉利既舒麥加,咸仔係7屆世界冠軍,Max係勁都未至於勁過呢兩個,頂多只可能平手,極可能渣同一架車唔夠呢兩個世界冠軍砌
傳說中既不死老鬼就係呢d
咁你又吹細咗05-06雷諾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞