水星魔女d模型終需劈價

150 回覆
14 Like 166 Dislike
你買其他廠模型砌過咪知點解啲人話萬代黑科技
佢係仆街,但佢優勢過人係事實
我砌其他廠多過笨大多多聲
模型就係要造型/還原度優先
一味犧牲外型嚟就可動同組合度
真係小學生唔用腦都啪得埋嘅嘢就可以叫黑科技
正常人哋人形手腳要有返啲線條先靚
笨大機娘就比兩條圓柱你
但係唔使無縫左右共用到就優勢過人
就咁睇市場結果你都知消費者選擇左邊間公司啦
模型如果唔易砌,下下搞到要玩家擴孔痴膠水大力金剛指
再追求原型都發唔大啦
而且就算犧牲外型都係好少部分
另外如果你係針對緊機娘既話我冇野講
不過機娘唔係萬代主打,而且都好似冇玩家會話萬代機娘黑科技
隻文奈大家都怕怕
有幾多人真係會認真咁砌
剪完唔磨水口既都大有人在
笨大的確照顧到佢地既需要
唔駛要好多工具都啪到隻野靚一靚
不過而家笨大d膠好快腳軟真係要屌一屌
其實部主角機唔係再販咗幾次咩
要買既人都買晒 價錢自然會回落啦
點解下下要炒價先係常態咁
人人有得玩唔好咩
主要係笨大死霸住大量版權
好多野都要含淚買
再加上定價低過人令到一大班低標準玩具友去買
然後呢班友以玩玩具個標準走嚟批評啲模型
都話左模型係要造型/還原度優先
你就改到鬼五馬六去就可動同組合度
隻眼鏡狗已經係好好嘅例子
或者問返你砌過幾多其他廠
有冇留意造佢哋造形嘅分別?
得罪講句呢個世界個個人都有老母,只不過得你老母俾狗屌過所以先生得出你呢隻咁既柒頭皮仆街賤種食屎狗
套嘢根本好垃圾
兩澤千晶2016年死㗎喎
應該係話果時佢生cancer冇能力處理劇本要搵人代寫
不過d人話佢果時仲得閒去睇教主演唱會
你要同人解釋點解你啊媽係女人?
真,完全零存在感
其實都幾多女仔買同睇對佢地黎講,百幾蚊其實好少
如果有翻咁上下年紀嘅巴打,應該見過福姑後生時,甚至學生時代咩樣,真係吸到客
睇黎閣下有好多個老母
都賺幾撚多賣59都仲有賺
何解
1995年嘅高達W就算放係30年後都完全唔覺得過時
https://lih.kg/3678807
炒咗成年袋足成年
社如風
雅典娜
劈咗好耐啦
事實咪證明你既要求係少數
人地做生意要做你少數唔做大數?
大家鍾意開開心心砌模型就俾你噴低要求「玩玩具」
聽住,砌模型係娛樂,本身就係要易入口
你有追求要深做既冇問題
但冇道理要拉曬所有人去陪你
如果你既要求係正常、大多數既,笨大一早就做到賺曬呢類型玩家既錢啦!
仲有版權唔叫霸,本身係佢既
佢唔鍾意放俾佢出模型,又有咩錯?
睇你字字裡行間真係充斥住自我中心既感覺
含淚買咁慘
直接唔買會唔會開心啲呀?
個身型成隻弱智咁,好醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞