水星魔女d模型終需劈價

150 回覆
14 Like 166 Dislike
fm真係出色到好似mg咁

新紅勇比預期好喎
有同感
睇完無乜印象
條友擺明搵野屌
好記得有巴打講
水星就係魯魯修捉左廿三集棋
最尾兩集整個零之鎮魂曲
命運未出係咪研究緊點樣裝埋架新飛機上去
畫女好過啦,仲有幾多人有心機創作機械人
有冇人同我一樣覺得佢正
爛撚過鐵血s2,真係跌眼鏡
睇左30年高達,真心覺得build fight最差果套都好睇過水星
00打後無佳作
係咪佳作好簡單
模型銷量反映一切
00都仲係好賣得
除左拍蚊個集引起啲話題性
同堆meme圖 成套水星睇完好似無睇過
得罪講句笨大啲玩具呀3d puzzle全部都垃圾
買得呢啲垃圾嘅真係智力有限
你話童年回憶含淚屌住買都算
班友一百幾十左格價右格價格到屌晒人全家
然後搭幾個鐘車平十蚊去買車錢都蝕埋
跟手對住盒垃圾左一句黑科技右一句業界第一
班弱智真係睇到人眼冤
呢件漢奸食撚屎啦
計銷量都唔準啦
水星 bf 都有啲好賣得喎
巴巴都賣得勁架
你d小眾廢老自己攬埋d UC模型入棺材啦
聖鬥士賣廣告
水星以出圈外黎講都算成功
至少身邊冇睇高達既fd都有去睇 同買左盒主角機砌
而且仲未計周邊野

Cls周邊
咁事實上真係幾好賣嘅套嘢都做完咁耐先跌價已經好神奇

當年GSD未做完 HG SF 已蟹咗日本勁多盒山圖

巴巴第四第六型態 第二季都未上就入晒福袋
天狼我記得我$59買嗰陣時好似結局都未上 好深刻
真係屌佢老母臭
隻RG叉鴨髀一扭就斷肩膀
修唔係修唔到
但啲膠真係垃圾到好似扭軟糖咁
season2令到成個系列啲模型蟹晒
但依幾日再販reborns, union flag同arche比人搶到痴線
boss機卒機都合格 但係主角機exia 00唔係軟手就軟腳
擸埋架餐腰都伸唔直
個時00手同大髀d粒子位仲係用白色透明件加貼紙
由age去到鐵血嘅骨架進步真係好大
呀,不過係全部高達爆成粒子,2秒之後,我心愛嘅異靈高達成個消失,變成一堆粒子呀﹗屌你老母﹗﹗﹗﹗

由魯魯修起,我自細已經視大河內係神級編劇,好多人都話佢暴走派便當爛尾,但我對佢ge熱愛從來都無動搖過。由知道佢會寫水星魔女既劇本,到知道有挑戰神明既環節,再知道完全新派既高達機設,再到知道Youtube唔使錢都有得睇﹗呢一年你知唔知我幾撚興奮幾撚期待?但原來一年ge苦等只換來2秒ge露點以及爆炸粒子化,你知唔知我心靈受到幾撚大創傷?以後我睇親大河內既作品,我都會不自覺諗起佢最終大戰完全無打過,同埋所有高達爆成粒仔果個畫面,你知唔知咁樣會有心理陰影架?高達番就咁幻滅啦﹗仆街﹗

同行友人都話我痴左線,但我好冷靜好清醒 ─ 無J過異靈高達嘅人係唔會明白呢種感受架﹗水1星之魔女,我屌你老母﹗我真係好撚嬲呀﹗﹗﹗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞