[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (219)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
板球場可以用嚟,好鬼死似澳洲
另外嗰個who
白石係政府規劃既,只係借咗一忽比東方姐
東方基地應該係俾體育園包圍住,所以諗諗下其實成個package都幾好,人地可能諗得好周到只係我地鳩屌左
聽日睇波應該幾舒服 唔熱有啲風
唔通東方可以借用隔離草地場
正解,咁我慳返唔畫圖了。
香港政府大把錢啦
咁gym房同埋Rehab設施可以共用 足球隊唔係冇著數
白石個頭打棒球咪打哂d波落海
諗起勞烈斯大連第一季係L. S. Lao
同傑志由旺角打吡變做沙田打吡
lm
「海港sir」欺詐罪成淪階下囚 還柙至5月判刑
https://lih.kg/3678077
港隊3中堅支持者+1
純粹覺得呢個陣式最適合依家嘅港隊
尤其一望到依家條中場線
防守對抗性制空性唔夠
進攻hold唔到波難入中路
去到中路又係分邊overlap傳中/cut in
背後太多結構因素 球會 訓練質素時數 心態 身形 短期內冇三角位嘅入藉兵啱使
平時球會中場線好多pass to外援
出到國際賽成日認錯人pass to對手

除非安Daddy對後起之輩好有信心
調教Jesse馬希偉AnsonShogo硬淨啲頂上
甚至改造啲翼/閘去中場

未有大希望但唯有Trust the process
當然首先佢份約有定局
淨係睇年齡 入選嘅shape好健康好靚
未計未來繼續國際戰線搶人才
仲有入到日本三球入到曼兩球果堆
有埋Morling嘅經驗
起碼嚟緊3-5年就算聯賽入藉兵荒
都未至於會青黃斷層

嚟緊兩場例行公事
期望會揀啲少入決選嘅幼幼見識吓
之前話傑志畀錢人打假波報左ICAC未?

冇呢個必要
三後要唔踢rest defence 踢迫搶好高難度
尤其依家基本上迫搶都要靠推三中場其一上去對人數 你踢雙中場就更難做到個效果出嚟

不如試下用多啲內收閘位去幫中場做波 等個波穩定過到半場之如傳失嗰時容易啲回防
體育冇經濟效益 起嚟做乜
咩性別 咩樣
20歲或以下一律建議送去u23代表隊練下先
板球場起黎把撚
FM24杜俊暉冇香港籍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞