回顧高普9年英超利物浦生涯 低開高走

162 回覆
61 Like 17 Dislike
死返去公開試 整色整水啦柒頭
得利雲個金球比人濃縮左
唔會唔計啦,仲獨特添
但場決賽贏2:0
哥狗唔通同記者講「高普得一個英超企開D」咁樣咩佢份人不嬲都懶係君子咁架啦,佢連Kalvin Phillips都讚好波話其實係佢教得唔好

痢狗都戇鳩鳩,人地見你有幾年係度爭第2,禮貌場合讚你兩句就當真,係度 J 自己哥狗宿敵。人地教8年嬴撚左5次,你疫情偷人一次雞講到同人勢均力敵咁
客套說話啫
公道講

未爆武肺前都拋甩成條街。。。。
點算偷雞
呢個post只會顯得哥狗睇落更加勁
Tier 1:
費sir,810場英超平均每場2.16分,13個英超冠軍
哥帥,298場英超平均每場2.34分,5個英超冠軍
Tier 2:
雲加,828場英超平均每場1.96分,3個英超冠軍
摩佬,363場英超平均每場2.02分,3個英超冠軍
高普,328場英超平均每場2.12分,1個英超冠軍
雲尼亞里,238場英超平均每場1.62分,1個英超冠軍
Tier 3:
文仙尼,133場英超平均每場2.05分,1個英超冠軍
干地,132場英超平均每場2.03分,1個英超冠軍
安察洛堤,134場英超平均每場1.84分,1個英超冠軍
人地搞開亞軍巡遊 唔使捧杯輕裝上陣
反利最鍾意話呢屆係偷雞
明明呢屆領先20分
仲要大部份疫情前踢
反而之後嗰季全季冇球迷入場 仲要成日因為唔夠人要暫停
佢哋就睇唔到
9x 分輸算係咁啦 又拎到歐聯
總括黎講依九年其實唔差,高普盡做
依九年,利記算行左好運,俾到球迷驚喜/成果

頭27場已經79分好想知偷左係邊
又揀野黎覆 一講歐聯啲芝娃娃個個去撚哂獸醫度絕育
你柒撚到
布力般英超冠軍教練杜格利殊呢?
KP教得唔好借出去連正選都踢唔到
而家連椰子都棄佢
都唔知仲係咪教得唔好
襯武肺偷咗一屆英超就吹到絕代雙嬌領隊
係勁就贏多幾年啦,唔撚使襯個球場冇人先偷到一年返嚟
但你講到阿未拎過英超咁呀嘛
你講得岩,果年嘅拜真係武肺歐聯冠軍,利都係武肺英超冠軍
串利都係芝娃娃
歡迎加入芝娃娃黨
傻閪到佢
用足足30年先追平布力般嘅英超冠軍次數,班猁狗其實知唔知醜?(李斯特城都早過佢囉)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞