回顧高普9年英超利物浦生涯 低開高走

162 回覆
61 Like 17 Dislike
但雲加有連續49場不敗?
公道講, 都有3次英超既
係,雖然喺淘汰賽贏咗德甲冠軍拜仁同埋西甲冠軍巴塞
但決賽對熱刺所以冇含金量,唔計
雖然任期內不論英超定歐聯都有幾次遺憾 最後贏唔到 但係佢帶來嘅所有野作爲球迷都睇到 雖然近排隊波咁西 雖然拎得唔夠多英超歐聯冠軍 作爲利迷對佢只有respect同祝福 thank you jurgen 可能隊波之後會越黎越差都唔定 但係作爲球隊會繼續支持球隊 希望有下一波崛起 YNWA
雖然任期內不論英超定歐聯都有幾次遺憾 最後贏唔到 但係佢帶來嘅所有野作爲球迷都睇到 雖然近排隊波咁西 雖然拎得唔夠多英超歐聯冠軍 作爲利迷對佢只有respect同祝福 thank you jurgen 可能隊波之後會越黎越差都唔定 但係作爲球迷會繼續支持球隊 希望有下一波崛起 YNWA
秒左
講到特色邊夠芝娃娃啊
咁有特色年年歐聯出局 無論雲爺爺定依家
又有特色亞軍精彩巴士巡遊 今年要唔要搞返個曼城不敗盃巡遊
唔好咁啦 人地未試過去咁遠
年年歐聯出局你估易咩,首先你要年年有得年年有得打歐聯,btw, 我唔係阿迷,你芝娃娃前芝娃娃後我都唔會嬲,都唔介意一齊恥笑埋,有果句講果句
獌,妓呢十年仲未高走
可能學阿迪達用燈膽講teamtalk,尷尬到癲
但佢有遠藤航
勁過爛飯至少1.5倍。
係 其實高普砌隊2.0 大家都係預佢原本任期內(好似係2026?)做到成績就可以 但佢突然話走 大家先希望今年拎到杯送佢走 最可惜係佢之後唔會帶呢隊2.0更上一層樓
射飛機次數
叫美隊逐個社區盾扔都扔死班4萬9
你個利記自己球會兩年前先搞過歐聯英超亞軍巴士巡遊。咁快唔記得
阿迪先啱啱接手,仲有排執
果年係慶祝聯賽盃 足總盃冠軍同補返19-20無巡遊喎
邊有阿狗咁撚有特色無盃捧都巡啊
得一個英超都好意思串人3個?
上一個係幾時 廿年前?
唔係要講歷史咁老土啊 咁樣阿仙奴重傷喎

你咁都有得用黎比 真係好野
有兩個冠軍嘅亞軍又唔比搞?
拎晒係英超可以拎到嘅冠軍,唔計
濃縮到幾多場?拜仁個歐聯係咪更加唔計,真係濃縮咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞