[附加賽] 2023-24 NBA季後賽討論區(1)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
chet擔大旗
頂住先
鋒線 tatum 同brown
咁牌面上係唔差嘅

lbj kd 清 mb都係MVP啦
啞都有FMVP
年代唔同
依家nba國際化
咁咪即係青黃不接
以前小前鋒海講緊 lbj kd 啞 瓜 pg Butler

而家剩返雙菜花做門面
The expectation is Miami's Jimmy Butler will be out multiple weeks
JB今次係鐵血得滯
佢不嬲勁一季閪一季?

出年滿血回歸啦
今年season己經算hea住打都傷,出年可以鐵血榮休
幾時勁一季閪一季過
上年2陣
前年冇陣但都叫入allstar
再數前對上連續2年都3陣

講球隊
上年finals
前年都東決
呢到都連續左2年
是但啦
比得Steve Kerr 教
比咩人佢都係咁用
佢識閪咩
迷戀細陣
正選
Curry Hali AE LBJ KD
問你死未

Btw唔好講到迷戀咁好聽,係除咗呢招佢根本乜都唔識
波波係咪年紀大所以唔教
Jimmy Butler (right MCL sprain) and Terry Rozier (neck) have both been ruled out of tomorrow night’s play-in game vs the Bulls.
After further evaluation today, reduced swelling around Bulls G Alex Caruso’s left ankle has increased optimism on his chances to play vs. Heat on Friday in Play-In Tournament. His availability will likely become a game-time decision.
屌牙
東岸撐熱火, jimmy butler就傷左
西岸撐勇,提早放暑假

下隊撐邊個好
湖人
湖人仲試探緊
今日係街到撞到鏡狗fans艇+潮波衫褲潮混埋一齊著
刺啲籌碼一啲都唔吸引
炒話題post我話sochan單換大清仲要貼簽都得
下個禮拜六10:30 99直播木狼@太陽
今個星期六VIU有冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞