[附加賽] 2023-24 NBA季後賽討論區(1)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
改規都依然影響唔到MB
今屆影帝可以話又多左個standpoint 切入
季中嗰幾場啲人特別有火
特別係啲後生仔
季中賽幾好喎

各自有目標 名譽/獎金

改制都係唔想82場都鳩流流姐
雖然唔鐘意季中 tourment 同 play-in
但已經算成功,好似上面講令球員投入左同少左垃圾比賽
始終打 82 場唔係爭冠既比賽好難 keep 住精彩
不過球員頂唔到咁多場又另一個問題
成撚日啲球星傷哂,大戰變一面倒 ...
Chicago Bulls guard Alex Caruso has a “significant” left ankle sprain and his availability vs. Miami on Friday with the 8th-seed on the line is in doubt
比到個機會後生,特別人工少個堆都幾好,但名譽唔算有?正如play off東西區mvp都無咩意義,如果可以比多少少誘因班星,或者隊波(特別管理層),咁會差好遠
如果佢真係得起明星賽,即係個個認真打有緊張感,佢就變史一commissioner no doubt
無名譽 , LBJ 唔會狗衝啦
Trae young 嗌trade me未
Lakers welvone u
Trae young 嗌trade me未
Lakers welcome u
有啲難, 以前班人吓吓壓入籃底咪有啲對抗, 依家拉到咁開又半場3分.
JB玩完
塞第一round將會輕鬆到仆街
confirm左?
Jimmy Butler injury: Heat star to have MRI on Thursday, MCL issue in right knee reportedly feared

Confirm咗要照MRI 如果係傷咗MCL就要無限期缺陣
熱火大撚獲
仲諗住佢可以帶住毒梟去到咩位置

公牛上到去,綠軍雙j都唔洗出
收嗲啦過街老鼠
綠軍今年直入final就肯定架啦,仲要西岸打到你死我活,雙J哩冠應該都幾十拿九穩
塞今年吹到咁勁,基本上無乜人預佢會拎唔到
係啊
所以我都覺得好
幾時整返有勝場差限制,差成7場都要打
有冇Ching一齊估下美國隊奧運個正選係點排

我估:
Curry
Tatum
LBJ
KD
Embiid

係Tatum個位唔太肯定?因為仲有kawhi都入左
有機會正選係kawhi都唔出奇
勝率唔過半都應該唔使啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞