達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 2

1001 回覆
46 Like 12 Dislike
有冇用變聲咁難聽咩
佢地自己台練功好睇過個節目勁多
連台灣好穩定,每次出事台灣線路大爆炸,HKBN繼續如常
之前係咁比嬌兔捉住話打50場,係人都驚啦
應該無我見佢正常講野都係咁上下
其實佢實力應該可以上到鑽咁上下,但比賽就緊張打折扣真係要練熟d習慣下
佢不嬲打機一係一take, 一係打幾十次愈打愈差鑽牛角尖,要打到佢諗通放鬆打先過到
嬌兔一開始5++ 打打下變10++ 20++
之後變左打50場 跟住變左50++
對yoro 隊有冇機會
佢咁樣出街講嘢應該會比人認到
我覺得起碼要改左啲壞習慣 同埋combo無甩咁多先上到
達哥加油 照咁睇好好練好基本功根本有得打
正常ping達哥實力即刻回復
全0
係 所以先話練好基本功同壞習慣就掂
依啲真係要靠時間改
頭先個埸悠白咪緊張到用返真音
收爹啦, glory hunter, 你練724 打爆kagami tim啦, 練練練, 而家咪證明俾你睇, 練724 效率, 一輸就怪人唔練唔練

喂, 你練一個月打爆kagami 啦, 等睇你表演呀, 練一個月724 炒kagami per唷唷唷,

我睇唔起就係你呢d ,話人乜話人物, 當自己世界級軍師, 睇到冰山一角就定性唔努力又成
我咪答左你,你係個咁撚大件事既環境,話佢啲fd盲撐佢,我諗個個睇完都以為你講緊啲fd盲撐緊肥統戀童講錯野單野。但你個例子就係toyz俾人打單野,點傾
覺得toyz口賤俾人打好爽,呢個其實都係好撚大路既意見來。我就唔知點解呢個有一定支持者既想法,會變左統神fd子/撐統神既專利咁
我都講埋,我見到toyz搞事搞左咁耐終於遇著個eq極低既俾人打一身,我都好爽。我都係連登講過,成件事最完美既結果會係toyz俾人打柒,然後打柒佢果個受法律制裁。
其實之前睇台仔玩
試過大家都係台灣 但瘋狂撞線斷線
最後大家都開同一款VPN 一齊選日本先可以打

佢地今次有surfshark sponsor, 其實應該廠+全部人都開VPN 選日本咁打啦
打lol 300ping都已經係差唔多要預判
打街霸點打
佢講就咁講其實係因為其他人冇想玩既角色 而RB覺得如果新手玩勁既角色咁會容易D玩 咁咪推JP 之後唔知係唔係嬌兔50++啟發 最後推DJ 咁Yuzumi自己想玩meta 角咁咪玩DJ 哈瓜就因為佢個組用DJ係最輕鬆既 因為用JP會被Ren count
睇到個結果輸, 睇唔到人後面努力, 就話人乜話人懶, 抹殺人地努力

睇到打得好, 就係呀係呀, 改少少基本功就好勁

呢d人真係好嘔心
唔好嘈交啦 輕鬆啲睇
JJP出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞