達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 2

1001 回覆
46 Like 12 Dislike
用ping攻擊炒油王per
我覺得尋日個緊急練功係近年最好笑直播同埋睇得出達哥進步咗好多
淡水嗰隊分明係搞笑組
做效果一流
有jj果組就會係搞笑組
琴晚睇combo明顯好左

應該點SET先轉到鍵盤,同可以練習MODE唔比人入黎
㩒r?
原來係remote 練功大法
其實個比賽目的係吸引多d人玩定真係競技為主?如果係前者其實都成功左,達哥 jj 加埋條女都好多觀眾,佢地又搞笑
本身我好憎格鬥game都覺得好好睇
很卑鄙阿~
其實一開始目的係想推廣SF6
但現實係 啲直播主大部份自己都係打機出身
有啲直頭係電競出身轉形去做直播主
所以好多本身都好強好勝心,唔可以衰俾人睇
連老師果邊 例如RB都係好勝心重
結果搞到個個都瘋狂練功 變咗主題好似認真競技咁
鍵盤就去set制果度禁r set
但係去到指令表應該都係顯示sp 前+sp咁樣

練習mode就開game果陣揀最fighting ground->pratice->training

N同I咩黎?依個制點改
金牌已經識硬開sa2連段破防
學埋變招reset連段應該好快上鑽
達哥比人分去大師兄組真係慘
輕鬆d都唔得
Yoro 果組其實都好好笑
佢算係4個當中最識做效果既 出名「場外立回」(即係邊打邊鳩up)
上季Yoro 教完佢啲學生後,搞到成堆直播主都中晒毒咁「你在幹什麼~」「我早就知道啦~」
Yoro 果組其實都好好笑
佢算係4個當中最識做效果既 出名「場外立回」(即係邊打邊鳩up)
上季Yoro 教完佢啲學生後,搞到成堆直播主都中晒毒咁「你在幹什麼~」「我早就知道啦~」
我會覺得搞笑做效果只係bonus
最終比賽都係要認真練功認真打
咁成件事先至夠熱血夠好睇
格鬥game觀賞性方面一向好過槍game同moba
完全唔識都睇得明邊個贏緊邊個輸緊
re 錯咗
師弟組黎架喎 大師兄係jj佢地果幾個
同埋分組果陣佢個ranking又真係近師弟果幾個多啲
只不過其他3個進步得好快
你去set制果度望番每個制係代表咩同埋set好啲制先
我覺得現代既話用手制應該會舒服啲
琴日RB 直播標題都寫S3學生進步得好快
佢本身都算係魔鬼教練,琴日得閒到開台做自己野
依家差綠衝用唔到 禁2下DD/AA冇反應 只係向前行一段路
d>d+parry/parry㩒實+dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞