土超意甲男女排球吹水區(88)] 其他國家都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
婊弟又match point打失,Kazan讓二追三成功
咁快引退?日本d球員好似都幾早就唔打
韓松伊終於引退
https://www.instagram.com/p/C6NL-R9Srul/
都打咗好多年
Sosad 一代名將送分姨終於引退
姨其實可以去GS打多兩年 佢21仲肯返救韓國真係子感動

永遠記得姨倫奧既世界級表現

成日覺得里奧如果帶姨 可能結局會唔同
小彩娃同 Fetisova 下季好似去天津
要黎既始終都係會黎
宮下 其實唔細喇都29歲 打左15年
祝福 姨
傳聞
未confirm
留响岡山,真係可惜,如果佢肯轉會,日本隊成績應該會比依家好
傳聞囉 不過都真係有機會
2米走咗要搵人填上 又要打世俱杯

但其實而家天津係爭個接應王藝竹而家都頂得起LYY對角位
佢地呢d退部其實係咪即係會轉會
除咗高橋係引退,另外兩位應該係轉會
其實都有唔少隊欠Setter 不過我擔心佢隻手傷成點 好似話一直都未好番哂 巫巴 其實我有覺得日女唔會再點黎香港站,同埋今年唔睇古賀 下年都唔知有冇佢
唔嚟仲好,費事入場一陣同佢哋打氣俾人見疑即報,下年若果有機會,去睇日本站好過,古賀我諗佢好大機會打完今年,下年會退出國家隊
走傳接受訪問,原來東奧美女12人係球員有份投票決定 咁民主

咁會唔會有d個人因素勁嘅比人投走
The weakest link 香港版?
但係個接應要識接少少發球,
好難搵。
王藝竹嘅接發水平拎到去國際咪盞搞。
下下換楊藝頂一次後排三輪。。。如果局尾咬到好緊會唔會衰收尾。
睇下佢會唔會堅持到2028後先至生細路。
果陣31+1, 話高齡又唔算係,但一定唔係後生。
但兩公婆一齊2028謝幕會成為一時佳話嘅。
https://www.instagram.com/p/C6OB0i2oh5s/?igsh=eW5lMDA1ejFvcGJq

保保西面姐姐同青翠做隊友但Gonzalez 同 Tugba 走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞