土超意甲男女排球吹水區(88)] 其他國家都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你去睇吓瓜姐set乜先啦 Herbots 數據咪仲差
一傳就冇辦法,朱的確弱而且對面追住朱嚟開
大白打主攻頂小彩娃?
Vargas 簽到2026
似係天津同費內傾好,Arina 代Vargas 去一年
恭喜Minas 又攞巴超 大力豬VNL加油

做咩有個肥佬喺度 好似P出嚟咁 好好笑
嗱 睇決賽數據 我豬先係top scorer 24分Kisy 同 Thaisa 一樣13分 不過我印象中豬常規賽打得幾差 所以連最佳主攻都冇份
仆街啦 stysiak快啲走
後備到冇狀態
然後替補唔掂就俾人鬧
應該都係支那唯一一隊全主力上陣可以同真豪門稍稍對抗下嘅
除江蘇同上海 其他個啲我懷疑連土甲頭幾名都輕鬆橫掃到佢哋
唔明點解仲留費內明知有假斷手係度 實力稍稍又高過你 又有國籍優勢
佢出到去意甲土超中流以上都搶住要啦
同埋費內已經公佈左換教練係波超決賽隊個意大利籍教練,肥佬應該去返米蘭
估唔到淨係做到1年
相反廢羅有無限條命
咁又未必 又唔好太睇小支那聯賽
土超我真係唔覺得好強 你話除咗三大豪門同土航之外 其他都係二線水平 我覺得上海江蘇打土超前五之後應該問題唔大
上海我認同,但江蘇就...要諗諗2傳個坑先好考慮點樣同人抗衡.
刁婦唔發癲應該問題不大掛
張常寧表示唔同意。
你淨係睇朱婷打得差嘅場次呀嘛
咁似支那貼啲言論嘅
所以咪話除咗上海同江蘇
天津擺喺土超應該會係中上,穩定嘅刁婦江蘇 & 上海應該係偏中下
仲要話vargas下年唔去天津
連半季都冇得打
只為錢有少少太短視 去土航打主力都好啊
諗起話Scan朱接一傳接到無力都唔換下抖下
我先諗起 屌係喎仲有villani呢係完全冇出場機會
明明上季打Chieri都還可以 然後去top球隊拍手
2023-2024賽季土耳其🇹🇷女排聯賽得分數據統計(扣球數量不低於全隊15%)。

扣球成功率前五:
1.博斯科維奇51.14%
2.馬爾科娃48.12%
3.範賴克46.12%
4.斯蒂夏克45.97%
5.費多洛夫塞娃45.50%

扣球效率前五:
1.博斯科維奇38.80%
2.馬爾科娃32.71%
3.費多洛夫塞娃32.60%
4.弗蘭蒂32.44%
5.斯蒂夏克30.96%

前五嘅數據都要做人替補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞