土超意甲男女排球吹水區(88)] 其他國家都可以吹架

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
https://m.weibo.cn/detail/5026976958251898

真係海寧做支男教練 點解唔教埋呢年德女先走
今場瓜已經叫做比多咗三號位 但同Carol夾唔到 加上Carol 狀態麻麻

今場好難得Herbots 打得好好
今晚1點俄女final game 4
婊弟再贏就冠軍 Martinez
我會開app 睇澳門站日女。
可能人工三級跳,睇錢份上啫。
出咗訪問,好似係唔鐘意教女排 想教男排,所以自行報名做支男教練
印尼聯賽水平極低 小球極差 Lowe 好似唔想打咁 黑口黑面
想起money money 就捱埋佢,拎啲職業道德出黎啦。
Lowe 好似瘦左
原本想,不過請唔到假,只能夠去睇星期六一場,不如全程香港睇算
咁快開league?邊度有得睇
睇一場都好 佢地唔會黎香港站
巫巴 應該有17-18個人 會去美國 加打哂成個VNL 二傳Out 左中川 L Out左西川 Santiago 同Mellissa 紅白戰果日就完左集訓
兩位入籍兵預咗要下周期,不意外
集訓學吓嘢係好事
我意思係响香港睇直播,香港站我知佢哋唔嚟,剛剛知道籾井退會,唔知下季去邊隊呢?希望唔好引退
啱啱企鵝有人播 可能因為劉晏含同Lowe一隊 但不堪入目 啲印尼人連接一傳都唔識 我睇咗幾球就冇睇
傳緊你fetisova下季去天津 費內下季搵返Vuchkova

https://www.instagram.com/p/C6MFSwFMm2z/?igsh=aGlsbTJqcTU4Y3hz
又係費內啲人去天津
CLS整到成場都係點清
monza
貴族
搵開錢就繼續搵唔番俄了佢老公仔唔怪住佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞