[附加賽] 2023-24 NBA常規賽討論區 (39)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
某會員Steve Blake>stockton
好難講勇近呢十年反杯都唔奇 問一百個00後懷疑98個都係迷勇
其實刺、箭、綠、雷呢啲球隊球迷應該唔算少 但係勇湖嘅球迷數目係另一個Level
勇黎緊幾年重建唔知仲keep唔keep到呢班fans
Steve Blake真係喺湖好撚廢 唯一有印象係f4傷晒佢戰神上身咁挪20+
其實想像唔到15大套體系冇咗curry係點運作
想像唔到勇士唔射三分係咩樣
當年都想像唔到無gpd既馬刺會係點
佢地係大清fans 多過係湧迷
其實大清只係打過勇 點解迷大清會唔迷勇
如果大清退休班現役勇迷過晒檔只可以話佢地真係勝利球迷
成班太監走哂之後我騎得返兩三條友
依個唔怪牠們,本身騎都好難吸fans
你鹿隔離鄰舍咪笑啦
當一隊波連middleton 都有各種紀錄
講個笑話,niang 今季先join已經打和咗占狗most three in a regular season 紀錄
就算唔去湖人 都唔撚會去快艇啦屌你老母臭閪
洛杉磯就係得湖人呢隊nba隊 同你買porter只會買Tokyo head而唔會買international同道理化
講多句 湖人就係nba既核心焦點 最頹個年就算得力楊殺鬼都有得上聖誕大戰 無得打playoff但offseason最有話題性都係湖人 幾撚柒都有頂級球星願意來投
所以反湖既一係返歸食屎含柒 一係唔撚好再睇nba
呢度除左夫G 搵個鹿迷都難
綠軍輸波先會有人討論 個個都等住雙J輸
curry未退仲keep到嘅
退咗就唔知啦
成堆老將
湖直頭係本身fans base加太監
08 redeem班一線23-27歲,球王都係30歲
24 redeem一堆33+,廢老23歲打到39歲
我等緊一線湖迷強勢加盟湖區
條友講嚟講去都唔中point,都唔知覆緊乜
咖喱事實係KD前後都各一冠
我係LBJ粉都唔知佢講wade bosh 榮做乜撚
你講Klay Thompson,Draymond反而仲中point,四冠都有佢地
不過睇死佢唔敢拎呢兩條友嚟比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞