[附加賽] 2023-24 NBA常規賽討論區 (39)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
kobe只能夠做頭10守門員咪正正因為頭3冠FMVP唔係佢
Vc 算唔算hof 守門人
就算俾晒佢 咪又係差唔多位最多上兩位同鄧肯拍住上
我覺得係因為佢得一個常規賽MVP
Lou Hudson
個個無視2nd apron點限制球隊補強

狼唔續Conley 同Naz今年一樣衝到冠
但下年無哂中產得返老底簽人
靠7-8個主力點捱82場?
再加埋KAT個手術手尾好長,下年仲會唔會好似今年咁大機會都好難講

湧係老闆貪心要keep 冠軍班底但又想有競爭力搞到青黃不接
基本上每年戰績下跌就預撚左啦,係班湧迷好鐘意叫春姐
最癲係佢 5冠 1mvp 2fmvp
都有啲傻西名宿話佢應該top 5
例如tmac個傻鏟
oneal一樣得一個
但3連FVMP令佢少kobe一冠都永遠排前過佢
勇真重建既話curry 可以去邊
雷迷表示閘住反彈冇回頭
識個fd真係由勇迷轉左做雷迷同斑馬迷
唔會啦 球隊象徵 除非佢自己要走
唔好咩
可以同佢哋一齊屌鳩Kd
想當年 同湧打到頭破血流 就係呢兩隊
有無可能你個fd本身都唔係勇迷
算啦 勇士三老一齊打波等退休算啦
佢地三個都想係埋一隊
邊有老人家想比人嫌棄 始終付出咁多
自手ff完當真, 你都幾痴線
好多人即係幾多人呀?有咩人?
又係連登=全世界呀?
咁駛唔駛整個kobe without oneal, oneal without Kobe
到你揀咩
你笑得最多既廢老咪成日比人用隊友all star 數黎抽. 有咩咁出奇. 有幾多人我點數比你? 廢老, 手感呢啲級數無po 比人抽好撚正常喎.當值無po 都比人笑啦 又手感沒有輸?
正常OKC同馬刺都反反地湧士
小心小黑咪又話你係猢狗
佢2個就係好在大家分手後都有冠
kobe冇oneal到10冠前咪一樣俾人笑
即係而家KD咁
黃綠加勇士, 其他27既球迷應該都唔會like.
最大機會係,沾狗退咗休到時潮人又有新星,到時湧潮一家親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞