[附加賽] 2023-24 NBA常規賽討論區 (39)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今日冇我愛羅,有冇人好擔心佢成個playoff 都潛水
我今日既表現都唔差 同KT 同分
打算參加2024選秀
下輪比人掃你方佢唔走?

條撚屌恨過MJ 恨到癲,隨時下季埋金塊
唔明你up乜同緊邊個比較
佢過金塊 我入紙做勇狗
你Mon post 都post得幾貼
小黑lin第一個踢你出去
大佬呀,佢用kd 抽手感同其他人用bosh,榮叔, love, ad黎抽廢老有咩分別. 仲要同隊時.kd 2fmvp. 其實一開始我想講好多人都會咁抽啲星.

而且佢有覆自己
"Do Durant without Curry!"

KD a coward too! Fuck em both! Neither have ever beaten LeBron in the playoffs on an even playing field. They had to team up together like little bitches to get it done while ruining the sport in the process.

佢本身就唔係想kd 同curry 分勝負.
打劫值+城去湖人機率高啲
好似第一次見有nba post上熱門
無入去睇 猢入去蛹到挑機?
一向反對爆閘
咪參考2013到2016湖人的模式行落去
反正都水尾
玩埋3年一齊退休
抽占士without 邊個邊個就贏唔到根本on9
要抽就抽佢組完隊都輸
當初迷勇都係勝利球迷姐
邊到嚟咁多廿年勇迷呀
唔係勝利球迷嘅話邊會完全輸唔起
齊上齊落
強如潮撚睇完goodbye tour都仲要追young trash幾年,勇迷咖哩仲生勾勾已經轉會
NBA fans都係周圍轉多架啦
呢樣好少事
係勇迷贏個時下下當自己係NBA清泉
先搞到輸個時俾人圍既姐
想問邊個網?
湧狗
贏波吸引人落地生根好正常啊
但隊波低潮就走左
仲要大城市其實驚乜
宇宙勇之前霉咗40年
嗰陣邊有貢rich
第十暫時都係全敗, 聽日應該係破處既最大機會.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞