緣份塔羅占卜

86 回覆
3 Like 0 Dislike
超勁。。係 人事關係令我投入唔到返工
但又好怕自己無能力做到另一份工
我記得開出嚟2間都唔好😂只係差同更差嘅分的別,所以我會建議你想有更好嘅前景,做住呢一份工揾第二份工吧🫠🫠✨
最幾日狀態唔係太好,所以琴晚先一次過占曬20條,多謝大家體諒同支持🙏🏻🙏🏻🕯️✨

由於今次連登Quota只有20個,其餘留左名嘅朋友仔可以IG DM我💙IG會有免費塔羅同大眾占卜🔮

同埋我每次都係免費義務占卜 但太多人留個言睇完就走令我無法再係連登開太多個Quota 所以嚟緊都會轉移到IG免費占卜✨🕯️連登我偶爾會上下水🤣

免費占只會簡單答~~請體諒♡

推下我Ig我出左大眾占了🥹💗大家期待已久
嚟緊我係會keep住出Post的‼️
多數~~~

https://www.instagram.com/tarot.nabi?igsh=MWd4dnA2NjNhYjI0dw%3D%3D&utm_source=qr
大家會唔會都對星座/星座運勢有興趣?
如果有興趣 嚟緊可能會出呢啲Post✨✨

或者有冇關於塔羅/魔法/星座等等都有興趣想我出post?都可以同我講。交流下 想收集下大家意見~~
樓主好似miss左我,thx
Sorry!!!我睇返你同上一個comment留言啲內容大部份相似,所以我Miss咗🥹🥹你可以IG我俾返一個詳細解釋你,如果兩個鐘後我收唔到IG DM就會喺連登幫你進行簡單塔羅✨🙏🏻
Ig dm左你
#18個個另一個人黎
Copy我段字改問題就算
唔緊要,我今晚俾返個詳細解釋你💛小事
唔知算唔算準
但唔可以話自己聰明
希望一切順利🙏
留低你嘅煩惱+少少背景資料+性別 愛情/事業/學業(不占健康+財運+未來3個月運程)
例子:Yes/No Question 轉工還是現職發展會更好嗎?

男, 呀錫
問愛情.
同Aa女有冇機會發展?
幾成?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞