緣份塔羅占卜

86 回覆
3 Like 0 Dislike
可以係呢段時間要揾到工作要先降低自己嘅要求,搵到工作後再慢慢搵自己喜歡的會更好
好呀👍 呢家會用呢個方向
多謝樓主既占卜
對的~~
機會不大,對方覺得你唔願意為段感情付出

不過對方係一個重視物質嘅人,而且好多便利觸摸唔到佢嘅思路,感覺都唔係太適合你
機會不大 對方係一個好老實嘅人,佢現階段好專注緊佢嘅工作甚至係一個工作狂,因此冇太多想法你同佢嘅關係
見到兩間個前景都唔係特別好,H公司甚差,如果你係騎牛搵馬我唔建議take Offer,如果你係暫時未有工作室業階段,我會建議你揀M公司
唔建議喔,見到你應該都未完全放得低過去,如果而家開口話做朋友反而會唔係咁好,因為有機會比過往嘅嘢影響咗你嘅心態。
見到你上司其實有啲睇唔起你,佢一日唔走你一日都上唔到位,而且工作上面出現咗一啲唔係好公平嘅事情,而家見到你搵工的確係有啲困難,但係建議你再積極啲去搵工,唔好放棄,未來見到你會有個新嘅開始,係好事👍🏻👍🏻
見到你係一個好聰明嘅人,對你嚟講應該冇難度,雖然一開始會有少少困難,因為去到一個新嘅地方需要時間適應,但係對於你嚟講應該唔係太大大問題。
機會不大 你重視自己多過對方好多好多
機會唔大,對方享受自己已有嘅生活
我想打務實,並不是老實 唔好意思🙏🏻
塔羅只可以睇到三個月至半年嘅事 但係頭先開牌暫時見到機會不大~~
主要應該係人事關係吧,睇得出你係一個要開心多過要錢嘅人,如果想搵一份新工的話見到係可以的,放心去做吧
有機會的,只係你太專注工作所以未發現到佢,呢個人應該已經係你身邊出現咗,不過對方好追求柏拉圖式愛情同心靈嘅交流,可能唔係你嘅理想型
塔羅牌顯示 你想要錢要地位但想做得平衡🤣即係想人工地位工作量都成正比,呢個係你內心嘅諗法

不過開左牌係好建議你轉工的~呢份工唔會滿足到你好耐,會真係好似你咁講 hea下hea下就一世
開咗建議派俾你 如果唔轉工,你就會係自願咁去做一份無咩意義嘅工,到時候先後悔就會好遲

見你問得應該都仲有一定嘅上進心,去嘗試一下其他工作吧👀
強求唔到唯有放棄,唔該曬
多謝 等我嘗試搵吓呢個人出嚟
不過我係呢段關係一路都係付出多啲果邊
但你都岩 我做大決定有時冇顧佢感受
多謝樓主占卜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞