緣份塔羅占卜

86 回覆
3 Like 0 Dislike
本人K
對方WC
新識 想睇下最後有冇好結果
牌意得出機會唔大 可能係準備得唔夠好 睇得出你對呢份工好有憧憬同埋真係好想好想做到,建議你唔好放棄,如果唔pass就再in 感覺你會做到 前提係一定要堅持同努力 唔好太自我 可能係因為你已經做到一定嘅地位,但唔好因為咁而自滿自我
建議保持熱誠嘅態度會對你好啲,因為依家嘅你係無乜自信的,但堅持唔好放棄,一但出現放棄心態就會有影響,如果態度保持熱誠咁結果唔會有太大嘅問題出現~~~
本人 MR M (男)
想占下應該轉工定留返係到做
轉工後會唔會順景/發展好過依家
名:叻
想占感情
應該同男朋友分開 同新對象發展嗎
Thank you!!!
機會唔大 佢眼中沒有你 知道你但不想同你相處 你越係向前衝 令佢越抗拒你
發展機會就唔大 不如轉變心態 做下朋友~
G 男
可否問兩個問題?多謝
1. 工作
有轉工機會,新工工作應唔應付到?有無咩要注意?

2. 愛情
上年年尾分手,有無機會復合?

謝謝
不如試下接受或者係理解同你唔同嘅價值觀 學習換位思考 你會唔會係一個好現實同理性嘅人?放底過去唔好太執著 但是接受新嘢先改變心態 你渴望嘅愛情暫時未見到有 你所謂嘅依靠同陪伴會唔會只係想要個認同你價值觀嘅人?心態好重要 建議唔好盲目揾愛情
識多啲朋友 拓寬一下社交圈子會對你比較好 慢慢你就會揾到可以同你喺心靈上溝通到嘅人 要記住呢一個人唔一定係你嘅伴侶朋友其實都可以♡
對方同你係互相理解嘅楷段 但係性格同價值觀有少少不一樣 要磨合 感覺上你係愛情方面比較注重心靈同物質上的,但記得要同現實中取得平衡 唔係沉醉係自己世界 過份重視自己唔會得到理想嘅結果 亦唔好強行將自己喜歡的或者價值觀放到對方身上
C女A0 對方L 男
中同識左好耐之後好耐無乜交集 幾個月前見返 對佢有好感 但keep住都只係朋友嘅相處 想知有無發展嘅可能 唔該樓主
互相了解階段
復合機會不大,你地之間失去咗熱情,好大機會係因為價值觀性格不合而分開,你好理性,但過於理性唔係一件好事,變左對方好被動,忍受左一段時間就一觸即發(同埋有機會涉獵到第三者,呢個第三者唔一定係小三可能係朋友嘅勸喻令到佢有分手嘅念頭,或者係遇到一個同佢可以心靈交流嘅人)

依家對方覺得係解放左

既然分開咗就學習喺呢一段關係中有咩做得好與唔好,唔好太過沉寂係以前,見你未move on到,但時間一耐對自己都唔係一件好事
暫時未見到有一個好明顯嘅結果,但係牌已顯示其實你內心係比較大壓力,特別係可能係以前嘅工作令到你有唔好嘅經歷,而你一直壓抑住自己令到自己心態情緒都有影響,建議調節一下自己嘅心態,特別係而家搵工會唔會係將自己擺得太高覺得自己有啲經驗所以喺搵工方面不斷咁作出選擇?當不斷咁作出選擇嘅時候到最後有機會係成功。

反而呢個空白期,你可以諗清楚自己到底想做啲乜嘢同埋係唔係合適自己,我見到你係有一定嘅能力,只不過係有時你個心態唔係幾好嘅時候人哋會睇唔上你
第一段最後嗰行打錯 *係唔成功
謝謝你
心態唔好係咩意思? 太大壓力所以發揮唔到?
機會好大 見到你之前係覺得好大壓力好攰同埋好失望,但堅持你自己想做嘅一切都會變好,可能以前同屋企人衝突被人限制住你嘅思想,所以做唔到你理想嘅職業,俾啲建議你如果真係好想做到你想要嘅職業一定要揸緊目標同要有行動力
心態可能影響左你決定 局限左你思想
你仔細一諗你揾工會唔會係相對地選擇過先send cv?
如果係 呢個就係你好大機會搵唔到工嘅原因
祼辭就唔係好建議 如果你係現實地想要錢同有發展空間 留係到吧 雖然辛苦 但係先苦後甜嘅感覺

想要work life balance就可能轉工吧 但唔建議祼辭 騎牛揾馬吧!
有自己想做嘅野 /方向 但已經作出調整 降低左自己嘅要求😢 可能要再降低多啲先得。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞