【四月是奪冠的謊言】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXIV

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
關鍵時候就係要個中鋒把握力同侵略性 而家兩個so call正前同替工既kai都唔會俾到你

炒人幾球果時刷數據冇撚用 對面崩撚左你猜傳盤扭緊係容易 踢大戰猜到天花龍鳳但入唔到就乜都假
睇唔明點解會有人迷愛
過完琴晚我只會更憎死愛狗
打獌打熱打利就放撚軟晒手腳狂派膠
屌你老母打我地就成隊發癲上晒力
有冇人信歐聯耶
達狗訪問滕雞到呢,左搖右擺,連續2年同1方法輸波攞第2咁都唔炒佢冇天理,人腳仲要好左又full team冇藉口
請杜曹
好懷疑強哥係咪有咩得罪左達狗入左小氣簿
明明真高+強就係上季既後場build 膽
今場又唔出
打翼啦
唔肯就賣
好嚟好去
點樣同一方法輸波咁高普算唔算同一方法輸波?咁請唔請高普好?
弱智先迷愛
交接儀式
比佢正選打拜?再輸就賣
派傳波太唔認真佢驚派鳩傳比人反擊輸死
強如高普都係一年英超 你地想達狗點
注重返個人衛生啦
達蛇叫佢打正前啫
炒佢請得邊個姐?
宜家隊波個個因為佢而嚟
你炒撚左佢等於寫空頭支票俾啲球員
到時你阿仙奴個朵臭到仆街冇人敢撚
又想沉多十年?
包大人都開始玩膠 連續2場爆2球
成日贏波好悶
我記得記者會佢係講接受打其他位
集左成個月氣,就係等呢場
愛sir:當年炒我丫喇
佢意思係高普都未夠班帶阿仙奴
仲有人覺得施真高做到波

出奇佐 -> 成隊行軍爽可以走位搓入去拉散人
攻完一次唔得執second 波黎過

出屎真鳩-> 控撚住個波叫人上上上 然後個個企定定 比個L1三角 哨到就有 哨唔到就比返個球權人

屌你老味佢啲波你擺個亨利喺度咪finish到囉

自己比較下派啲過頭波同佢啲尺吋
都未計派啲地波 成日比到嘩嘩聲

如果係咁
點解唔出奇派飯
點解我要犧牲隻左閘防守?搞到成條後防大爆炸?
雲爺爺可唔可以捉達狗傾下計 屌醒佢唔好好似哥狗咁自大
老實講佢不斷進步緊但絕對唔係穩到仆街
宜家仲要有特殊任務要湊住奇哥真高
仲要場場踢足
唔爆都唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞