【四月是奪冠的謊言】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXIV

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
我地入四強chur爆曼城。
下年要補正前
有錢搵埋隻雙槍快翼
Chur 贏得唔得
決賽屌埋巴狗
阿迪達:「奧迪加特有輕傷,所以才被換出。」
「我們不能夠控制曼城,假如在其他聯賽能夠取得像我們一樣的連勝,你能夠在榜首拋離6至8分。」
「當你未能夠把握機會,起碼應該要確保不要失球,而我們做不到。」
「上半場我們的表現非常好,也許是面對強隊踢出過最好的表現,我們應該領先三,四球。」
「但我們始終未能夠轉化成入球,同時也不能夠在下半場維持,沒有辦法製造勢頭。未能夠保持上半場的流暢度,然後還要失掉兩個非常糟糕的失球。」
「經過這場落敗之後,應該怎樣回應?現在有一個最好的機會去給球隊表演,星期三晚對拜仁慕尼黑,我們必須要確保能夠以正確的方式回應,假如你希望贏冠軍,就要去捱過這些情況。」
佢年年都有段時間會自爆下
以為今年終於可以擔大旗結果又開始嚟料
對拜破斧沉舟出芝腸esr派對富安?
難啲 決賽打多仔
俾前東家炒魷魚 出120%力其實好正常
愛蛇又唔係阿迷
估唔到Watkins 射得咁靚,esr已經迫佢去窄角度
你諗下我地有邊個係嗰個位可以入到
我諗黎諗去得trossard有機會
我地應該俾人chur爆先
saka,奧隊,飯,兩個中堅,地獄賽程岩岩開始就全部得返半條命
尋晚嗰feel好似睇咒術迴戰 開頭諗住贏可以坐榜首,好似五條贏緊宿狗咁,點知道下半場變2.5
遲啲藍又可能會賣比英超隊,咁換龍法會唔會遲早英超19隊嘅龍都踢過阿
五條達
我地chur爆曼城益高普算
飯派奧有冇試過同場正選
社區盾派飯?
高普自己都失蹄
法比安斯基聯賽盃都贏咗我地一場
請高普?
車路士會唔會足總盃斷一斷曼城道氣?
係咪癲架推得咁快
雙攻中對維拉真好on9
仲要飯第一年踢單6
所以我都而家都唔明瀨鏝係咩心態,依隊野本來就應該人見人憎 就算你話達跟過哥狗都好,我對鏝都係咁討厭,但最好笑既係,連登咁多隊入面得我地屌鏝屌得最出力
車路士會唔會足總盃斷一斷曼城道氣?
利華得 我廠都得!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞