【四月是奪冠的謊言】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXIV

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
達狗賽後有無講咩
達狗躝!!
唔好最咁大,金球級
要係歐聯證明自己先

全隊頭二一定有份
最大問題我地輪換踢唔到勝利十一人個套戰術出嚟要搵野東補西就,唔係既話今場就唔駛出真高拉中間幫飯補6個位

Salah during title races:

18/19 - went around 7 games without a goal, carried by Mane

21/22 - carried by Mane and Diaz, scored 0 goals outside of leeds and united stat padding

23/24 - team was firing on all cylinders scoring for fun, Salah comes back and does his usual disappearing act
贏到歐聯 真係超額完成
對拜仁都motm 算係咁㗎啦 中場嚟講佢就係世界頭三,上季冇咁勁都入選到金球大名單
達覺得PARTY未READY無計,飯真係要叉叉電
阿迪達:「奧迪加特有輕傷,所以才被換出。」
「我們不能夠控制曼城,假如在其他聯賽能夠取得像我們一樣的連勝,你能夠在榜首拋離6至8分。」
「當你未能夠把握機會,起碼應該要確保不要失球,而我們做不到。」
「上半場我們的表現非常好,也許是面對強隊踢出過最好的表現,我們應該領先三,四球。」
「但我們始終未能夠轉化成入球,同時也不能夠在下半場維持,沒有辦法製造勢頭。未能夠保持上半場的流暢度,然後還要失掉兩個非常糟糕的失球。」
「經過這場落敗之後,應該怎樣回應?現在有一個最好的機會去給球隊表演,星期三晚對拜仁慕尼黑,我們必須要確保能夠以正確的方式回應,假如你希望贏冠軍,就要去捱過這些情況。」
#阿迪達 #阿仙奴
人哋近年收支平衡喇
早幾年豪洗冇ffp,由軌開始
達狗接咗一億貨
冇人話冇機 但太被動
贏閪到咩
出耶9真高都好正路 冇理由場場出佐大哥虐老 唔出佐就要真高出黎幫手 派狗就唔知點解出唔到
講真 迪沙比大哥 富臨足球隊 莫耶斯先生都會做野
希望曼城殺手that korean guy可以收光頭佬皮
佢老母la
今季怪iq哥?條撚樣仲未醫得好派對
一場過 唔駛講穩定
我地仲要有歐聯之鬼耶狗
森林 狼隊都係曼城剋星

大家唔好覺得曼城會全勝
但其實有幾個位哥狗用黎用去都係個堆
洛迪都係今場先有得抖
但鏝城傷患問題同埋球員體能流放管理真心癲
我地踢到四月 連飯傻呢d體能怪都有d跌watt
鏝城仍然維持極高水平
佢地究竟點做到
踢歐聯成班都唔知有冇平時7成
數字上實有㗎,但大家都feel到咩事啦
Iq哥係印度妹同鄉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞