[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(117) 不再是網絡孤島 - 世界大戰

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
唔係話法官覺得時間線confuse咋咩
即係幾時火車捐山窿知時間點唔一定係9點幾嘛

佢有認佢十點入場呀

證人個位就上面講左喇 有機認錯 屈
而家個官係話 有老閉證明你有出現 但咁岩同組人有相似有三個 又個cam無影到
如果同組唔係有三個人 or cam影到就入得架啦
佢自己打上live話無去過 可以聽返
無特別聽返 今晚先得閒
但睇個post佢有話佢有去 法庭上都有認有去
係玩個時唔在場
個cam講左佢係有係現場一直同d字都唔識既人嘈真係好煩
如果繼續要講哂案情 仲有佢同一單上part係咁問個女仔3唔3p 扑唔扑野 呢度都未講到
佢係自稱案發個一刻,唔係現場
案發後,佢先抵達現場
分清楚先
你都係睇返隔離po 有人幫手sum左個案件出黎
你連個stand point都無 無野好傾
佢講大話係佢自己打上live話佢唔係現場
我係冇 standing point
只係睇唔過眼
單案完左,個官都判無罪
但有好多人已經假設佢有非禮
我聽翻當晚老直都覺得呢位紅字user有啲偏頗
明白佢斟酌個位已經唔係被告有冇罪呢件事情上面
但被告除咗打上去話自己嗰刻唔在場之外都冇講過咩
而法庭亦都冇確切證據證明佢上面呢一句係大話(時間點問題)
都係嗰句,事實有幾多就講幾多
如果係要誅心應該由日後有機會接觸被告嘅人去誅
床又燈psg
金塊比床狗燈到半場得35分、佢算有料
知唔知咩叫妨礙司法公正
如果佢無打上去既話我諗都無咁既諗法
講到付出左好多仲要判決前一晚打上去床到老妨
說話就咁講d對自己有利既野 明明有係現場過就話同屋企人食飯唔係現場
假設床哥有理過下佢 而之後又發生咩事 同時候又炒鑊金既
係聲稱10點鐘活動走 認真咩食10點飯
唉唔想好似連登神探咁下下jer
撐佢就搵到十萬樣野撐 相反亦然
我最憎就係佢打上黎累床個下 之後就已經對佢所有野都保持懷疑態度
琴晚王者獌都俾床狗燈死左. PSG睇黎都劫數難逃
當刻其實床同觀眾都多番阻止佢講太多,佢都claim佢只係想分享情緒
你可以話佢有機會妨礙司法公正,但我相信法庭嘅判決有佢嘅專業
如果真係覺得呢件事做得唔好,其實都可以建議事主或者有關人士嘗試由呢個方向去再次討回公道
床尋日講個啲好似燈哂
英超NBA
證明佢係個迷途白痴後生仔姐
唔建議咁誅心
心事台講心事嘛 但犯法唔建議囉
原來係佢文盲
床哥勁識波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞