[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(117) 不再是網絡孤島 - 世界大戰

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
米爺音擂
好撚癲
唔知點解硬係覺得米講the read話少少鳩搞
好似都係連登有搞頭啲
睇threads有火過連登喎
有肅清人
有整頓風氣
Threads啲00後冇乜攻擊力 任砌
連登大是大非講錯又比佢捉住屌幾日
但有種屌唔郁嘅感覺囉
學早排巴打話齋,你對啲應屆dse生叫佢哋睇開啲佢哋心諗你都唔明
有啲道理真係要時間先會明
不過單純睇米開屌係幾爽
皇馬和拜仁
多仔贏PSG
床狗燈撚到
笑撚死
隊隊都燈到
係得阿狗燈唔到
正一仆街黎
改燈鏝
米少尋晚講依d唔怕變統神咩
真係 threads全部都係鳩流流既人 你問佢地美國總統係邊個都可能唔識
係連登佢一個reference 拎錯都比人屌到仆街
米爺去threads 就好似小學生去幼稚園踩場咁
早排先見00後Threads笑人地用MK去描述人,走去糾正人地MK係旺角咁解
連米笑都恰到Threads堆弱智mk…
米少比上次唔笑軒搞到無左個膽 狂人本色
做左敗犬 去threads
睇threads有火過連登喎
Threads啲00後冇乜攻擊力 任砌
連登大是大非講錯又比佢捉住屌幾日
真係 threads全部都係鳩流流既人 你問佢地美國總統係邊個都可能唔識
係連登佢一個reference 拎錯都比人屌到仆街
米爺去threads 就好似小學生去幼稚園踩場咁
佢個節目本身就話矯正網絡風氣,走去睇threads笑d nobody

乜真係有人真係睇到佢地咁高咁正義?
我都係當9up笑料聽
佢地骨子裏諗嘢咪又係連登仔心態
郭sir單嘢話條女出軌先抵畀人流出已經證實咗
我當米良尻噏台
係某啲癲佬成日想佢地講敏感話題
講啲好爆好癲既野
推人上戰場然後自己係後邊食花生
當佢係清談節目輕鬆吹下水一流
成日做家務果時都開住黎聽
講youtuber >驚引戰唔講
講明星>驚得罪公司唔講
講時事>無常識講唔到
講音樂>音痴唔識
講政治>唔想佢地講

講體育>新鮮感講5分鐘
講生活>半個鐘
不如F個C先 唱首歌完
個節目晨早已經玩爛咗 個出發點仲已經影都冇9埋 淪為9up吹水台 一早就要度新節目
之前都講佢地吹水講自己野唔係問題咁就直接轉節目名啦 一早唔係風良話好耐
得床狗先係真正講到風良話要講既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞