雞蟲電話checker

205 回覆
420 Like 87 Dislike
現代亞里士多德
休班警應該都夠做你 23條 國安法 btw想做就快 我都睇下如果咁會唔會真係犯起底罪 一個唔小心得罪有權有勢 唔知會唔會係坐咁簡單
原來你做英國it
this is hong Kong
如果係留港撚,勸你咪為左兩個like搞咁多野
我做國安
算命幾得意
不過睇埋落去呢個post應該都係吹水多
單純係技術上討論,2個唔相同嘅電話號碼用md5 gen出黎嘅hashcode會有機會collision, 所以淨係expose hash code會有false positive 嘅問題。

https://www.quora.com/What-are-the-odds-of-a-hash-collision-for-the-MD5-hash
如果真係做到樓主算係救左唔少家庭 積陰德
叫雞都要電話預約咁麻煩
點解唔親眼去睇真人先揀?
唔用香港電話登記咪冇
破壞唔少家庭就真
反社會毒撚係咁
呢個電話號碼主人桃花運好暢旺
梗係會啦,唔好搞呢d嘢,幾多長官電話係入面
主要係個preimage 太細得1e8
truncated hash shrink 個image set可能有用
之後又咩collision …..
我估你加啲pepper/salt已經冇人知果8個number係咩,你話係咩就咩🤔
支持
放上blockchain
冇追post
想知究竟係邊度叫雞要留電話?
邊間野, 權貴上去玩? 貴野黎?
其實唔撚明, 追番上個post都係發現唔到excel link
係好神秘既link搵唔到? 如果係人人都有已經down哂
咁已經等於公開左, 仲hash黎把鬼, 不如直接放link比人自己ctrl + f
如果唔係, 樓主有最updated version 獨家定點
咁樓主玩野自己random一堆no.1入去咪仆街
同埋呢個原意根本on9, check雞蟲, 得一種方法叫雞就話者
要留電話叫雞呢種玩法佔1%都唔知有冇, 大把男人玩建興呢d完全冇得check, 證明唔到咩野做黎多餘
三個post 都無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞