雞蟲電話checker

205 回覆
420 Like 87 Dislike
Ching 呢個只係佢store 已有嘅hash

連bruteforce 都唔算係喎。 點decrypt
Just 8 digit, just enermerate to get the actual list no?
你唔喺香港咪冇法律問題
假的, 佢加咗好多前設先做到個效果出嚟。 MD5 係唔理你個 file 幾大佢都俾返個 128 bite 嘅 value 你。

你諗吓如果我 md 完個 1 GB file 再send 個 128 bite 嘅 value 俾你,你真係用 128 bite 就可以還原返 1 GB 出嚟咁高壓縮率?

MD只可以保証 你如果有個 1GB file 而內容同我個 1GB file 完全一樣時,得出嘅 MD value 會一樣。 而由於 128 bite 嘅資訊量不足, 有機會唔同內容嘅 file 都可以得到一樣嘅 MD value ,不過呢個case 個file size本身就唔會係一樣。
求下你地唔好再推
得咁少data有撚用咩

開多一兩個Number 又簡單

同埋關你撚事

男人搞9男人做乜9 定係你係gay
好撚癲
笑鳩咗
成世離開唔到香港慘啲 連寫個網嘅自由都無
唔似d雞蟲,我返工壓力一大就想寫d野出黎比自己/身邊既人用,enjoy problem solving
42隻雞蟲
死雞蟲 屌你老母生性病啦懵撚
咪係,CLS 仲要開幾個POST
仲有咁緊張人地叫雞唔通佢叫左你條女咩
你咪係事主 快手啦
如果真係加晒落去會發生咩事?打唔到俾人?一打俾老婆,老婆就知?
郭sir單嘢,又唔見佢咁積極
有電話同個名你擺上網,都已經可以比人告23
依個時勢做呢啲唔止係損人不利己分分鐘最後監都有得坐
理論上唔犯法,你要有個電話先check到,同你直接公布個電話唔同
Data咁少得幾日,一陣整咗,調轉話check咗搵唔到號碼,證明自己唔係雞蟲,身家清白
最後原來只係嗰幾日冇佢冇去呢間公司幫襯,幫唔到幾多人
上年先有個user討論整炸彈入左冊
仲要啲人勁勤力勁上心
冒晒法律風險都要做啲損人不利己既野
真,外國男人會互相幫手cover up
香港狗公爭係識幫女人搞鳩自己人
肯定搞到D狗, 等睇第一單23條生效
頭先見到個叫雞靚仔post係咪del左?
咪講啦
兩邊都唔抵幫 一齊食花生咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞