TVB岩岩播左個好恐怖既廣告

1001 回覆
410 Like 103 Dislike
哇 打咁大段野爆血管未呀牛屎佬
識打速成都打到有鄉音 偷渡落黎幾十年都仲未講得正真係陰鳩功定俾人歧視到唔敢講野所以學唔識
關注關注組宣傳片後面都有
第三條無人up過,係乜
又想做啲鳩宣傳
似你個傻閪咁冇營養咩
打多幾段就會爆血管?? 你啲咁既邏輯真係笑死人
因為隻字就咁簡單判死人有鄉音仲惡撚過共產黨
最撚悲哀既就係大部份都冇撚腦 人講乜就學人講乜 成隻狗咁
完全冇批判性 個腦仲要裝草
自己望下個標題啦 咁撚大個岩字 你班盲閪冇人見到??
你條賤種新移民仲咁撚夠膽衝出黎柒 快撚啲食藥啦 唔係你又幻聽
聽到鄉音架啦傻閪新移民
係到何必嘈交呢?討論返個post咪算囉。 今次俾你哋嘈贏咗,轉頭個人生咪又係輸, 多做有意義嘅事,勿內耗
係到何必嘈交呢?討論返個post咪算囉。 今次俾你哋嘈贏咗,轉頭個人生咪又係輸, 多做有意義嘅事,勿內耗
你岩聽由鳩條大陸仔算
岩你老母咩傻閪大陸仔??
覺得道理唔起自己到就開始收皮??
連登一日仲有呢類捉人字懶係好笑既柒頭起到既話
永遠都唔會有好既討論風氣
今次唔屌柒班傻閪 會不斷重覆到冇哂正常人討論
又幾多連登仔夜晚晚仲睇緊TVB
呢個係史上最心寒嘅廣告
個位巴打係岩聽既 係到嘈贏你條on9都無咩得著
因為現實你肯撚定頭dupdup 一野俾人收皮個啲唔認衰柒碌大陸喱
岩聽?? 你條柒頭新移民原來唔止鄉音重 原來仲係弱智
你語癌呀岩聽??
如果今晚東望唔解畫係咪代表單野有陰謀
點投訴
投訴唔會成立, 因為TVB跟足指引, 係夜晚11點之後可以播尺度大d既廣告!
網絡用字同口音都未分到真救撚命
唔阻你喇鍵戰
笑撚死 你自己根本冇料嘈得贏我 咪撚扮哂有四條啦撚樣
岩聽? 你連字既發聲都未撚識既就快脆投胎啦支那狗
收唔收皮你出到黎咪知囉 好似你咁淨係起網路撩事鬥非冇撚用架廢柴
喂 係就快啲出黎啦
黃賊做得衰嘢多當然乜都驚
黃屍鍵盤戰士依家連捉字蝨都玩埋, 真係好撚低質!
其實幾有創意
不過香港人鍾意投訴
又一件垃圾敗走 躝翻去幫你老母搵老豆啦傻閪
你以後咪撚用個起字添呀 你一用你全家比車撞到甩骨呀傻閪
嗡❌
噏✔️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞