高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(13)你登記左promo未

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
alipay 同wechat pay 係咪都係show code? 冇用過通唔通?
卡海姐係用勁多張卡。。。
用唔同既餐飲上網卡,碌完一張上限就換另一張,中銀卡海,中信emotion,恒生mmpower

不過其實你有D 咩卡係手先? hsbc vs 你賞滋味?
就算係都係得3.6% , 唔夠其他卡好
IKEA用Chill嘛
請教下wewa 經Apple pay top up Suica 食唔食到今期個6%
有冇試過捽下張實體卡
咁睇又幾靚喎
中銀有acc VS係咪都要等批好耐
我1號fax去
佢好似無得揀㗎嘛?
我填form
無喎有咩特別?
新卡應該冇左
舊卡有熱感 捽完d emoji會現出黎
無留意
咁得意
Cost down同環保
依家d新卡好多都用料cheap左
收到卡了?
AEON真係離撚哂譜
我本身有wakuwaku同jcb兩張卡, 上年3月尾比人盜用去刷google app store買game credit (當時好多人中招), 於是打電話叫佢cut哂所有卡, 佢當時亦都確認已經收到指示, 叫我可以剪左張卡
點知而家過左成年, 早幾日打去card centre叫佢幫我check下我exactly邊日取消卡, 佢開頭仲話要check下d record要幾日後先覆到我, 後來追多幾次先答我話原來當初無取消到, 我即時屌到佢反艇啦, 話客戶知道盜用比左指示你公司要取消, 竟然一路都無做到, 好彩一直無再比人盜用姐
咁我即刻屌柒佢話咁黎緊申請新卡d迎新點計, 佢話要先申請左再打去佢地度等佢地問公司有無得比, 我聽到咁撚痴線真係著撚哂
決定寧願賺少一次信用卡迎近都唔撚會再幫襯AEON呢D垃圾財仔卡, 真係痴撚線
AEON真係離撚哂譜
我本身有wakuwaku同jcb兩張卡, 上年3月尾比人盜用去刷google app store買game credit (當時好多人中招), 於是打電話叫佢cut哂所有卡, 佢當時亦都確認已經收到指示, 叫我可以剪左張卡
點知而家過左成年, 早幾日打去card centre叫佢幫我check下我exactly邊日取消卡, 佢開頭仲話要check下d record要幾日後先覆到我, 後來追多幾次先答我話原來當初無取消到, 我即時屌到佢反艇啦, 話客戶知道盜用比左指示你公司要取消, 竟然一路都無做到, 好彩一直無再比人盜用姐
咁我即刻屌柒佢話咁黎緊申請新卡d迎新點計, 佢話要先申請左再打去佢地度等佢地問公司有無得比, 我聽到咁撚痴線真係著撚哂
決定寧願賺少一次信用卡迎新都唔撚會再幫襯AEON呢D垃圾財仔卡, 真係痴撚線
係呀,不過算啦實體卡真係收信拎出嚟一次就無再用過佢
而家個個都手機支付,所以除非你連結左銀行戶口攞黎當提款卡用(我係咁做),否則都無乜機會插張卡,用料差左問題其實唔大
想開張飯卡 邊張最好
本身用緊citi cash back
BOC CHEERS
如果想一張cash back走天涯係咪Wewa最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞