高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(13)你登記左promo未

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
wewa嘅話用到架。揀bocpay然後照開OMC 二維碼嘟就得
想問可唔可以申請Earnmore拎em個迎新
之後再打上去申請要wewa visa?
earnmore + wewa visa 呢個combo比較有用
呢度咪講緊咁做囉
不過 wewa 銀聯錢英雄有迎舊
可以要埋wewa 銀聯食埋迎舊先攞wewa visa
係wor thanks
不過得200禮卷去keep 1張冇用o既卡不鳥
Wewa迎舊都有400喎
唔係用bocpay 係用omycard?
bocpay二維碼 = omycard二維碼 = 雲閃付二維碼
唔識,有咩關係
用bocpay 二維碼 有6%嗎? 安全d 用番omycard 好d
因為怡和集團D機全部都係咁既死款囉
你睇惠康
……首先你要知道bocpay係邊間銀行出,然後理解下咩卡先用到bocpay
我覆緊佢果句ikea唔收wewa銀聯卡。其實係收嘅,不過要用二維碼,拍卡的確唔得。
我淨係識睇terms ...
包括Apple Pay或OmyCard手機程式內的「銀聯手機閃付」及「二維碼支付」
結論都係攞wewa v好用過wewa u今日app咗
雲閃付:所有銀聯卡通用的銀聯二維碼
各銀行自己app的銀聯二維碼:只適用於自己發行的卡
然後卡機話收雲閃付的話,基本上係包括埋各銀行自己app的銀聯二維碼
有chill邊個會用銀聯
其實platinum同普通版有乜嘢分別
每個月碌成萬 foodpanda,外賣 邊張好
未攞boc全部卡個cap有d低
威小小
如果間嘢話淨係收雲閃付
開bocpay qr code 俾佢嘟係得唔得
最理想就卡海

1張過就red, cap 12500
或者boc VI, 食曬餐飲同 平日紅日狂賞派
咩係卡海 ??
hsbc signature ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞