[Switch]Splatoon2[18]繼續三跑

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有咩慘得過一條裂痕都冇, 剩返一條線就升 Rank , 跟住連輸6場跌Rank

我成日都係類似咁嘅情況
所以仲係C

你實力得c

我第一集上到S架

唉見到d人玩金魚 用狙同近戰唔識玩真係想掛機

大家係度殺梗敵d人會無啦啦攞條金魚衝出去
23號晚三跑出電碌

咩黎

最慢個把碌,但潑程同sniper差唔多咁遠
有咩慘得過一條裂痕都冇, 剩返一條線就升 Rank , 跟住連輸6場跌Rank

我成日都係類似咁嘅情況
所以仲係C

你實力得c

我第一集上到S架

我懷疑有d人唔識規則添啊 三條友搶魚 有條友去油d冇必要既圖

A rank都會有呢啲人 差啲要重新升過
金槍同銀槍有咩分別

金槍人

我成日都係類似咁嘅情況
所以仲係C

你實力得c

我第一集上到S架

我懷疑有d人唔識規則添啊 三條友搶魚 有條友去油d冇必要既圖

A rank都會有呢啲人 差啲要重新升過

連續幾舖有d咁嘅人就即刻重頭來過
最近好撚邪,10鋪有9鋪,開局順利。最後一分鐘全家死淨一個輸番轉到。

真係輸到驚
雙槍招大技點用架?禁實ZR定點?
新手留名
尋晚打工係咁輸

係個圈搵對家
對到會按ZR發射

係個圈搵對家
對到會按ZR發射

THX
最近好撚邪,10鋪有9鋪,開局順利。最後一分鐘全家死淨一個輸番轉到。

真係輸到驚

頭先見自己隊有兩個30幾lv
心諗無死贏硬啦
點知兩個都用狙 仲要殺0人
剛剛搶魚overtime,殺左兩條友,自己拎住魚炮避過另外兩個敵人直衝反超
一贏果刻真係想嗌出嚟
剛剛搶魚overtime,殺左兩條友,自己拎住魚炮避過另外兩個敵人直衝反超
一贏果刻真係想嗌出嚟

利申,推到B Rank only
一贏果刻真係想嗌出嚟

利申,推到B Rank only

Youtube個景三

唔係

真係輸到驚

頭先見自己隊有兩個30幾lv
心諗無死贏硬啦
點知兩個都用狙 仲要殺0人

多人玩左,太多伏人。
玩roller場,我係前面搏命擋住對家d 人向前射中場 ,比佢地油地。仆街我一死,即刻全家被人射哂。

我屌,d 20幾30lv 掛機番黎架
哇 點解第一次玩推車
C-直升B-?

冇啦啦有B場玩

連贏
我淨係C-直升過B+, 有冇巴打B級或以上有跳rank?

我連贏到有閃/一裂都係升一級
點解有d人一星裝可以有3個副Skill 格仔?
刷錢既話 齊唔齊人  報個數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞