[Switch]Splatoon2[18]繼續三跑

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
[連登刷錢房]

基本玩法:
以一位巴打做中心,其他玩家就輪住合流個位巴打。
合流輪候體感上應該只有3個、4個空位,
所以需要3、4場等街外人走場先可以再輪入房中。
當房中有六個左右就可以正式刷錢。

消耗時間約3分鐘1局,相比起RANK 5分鐘快
而且理論上唔需要在意理勝負都有幾好既回報。
但一直輸都有d唔公平,所以我都希望加個機制,
防止有巴打開幕時周圍油地博取最後1000分。

基本計錢公式:
(油地分數 + 勝利額外1000分 ) x 1.5 = 錢

勝負方面(建議):
以合流中心個位巴打,巴打全隊贏一場、輸一場。
因為分配隊伍係隨機既所以無得怨
至於點樣令到其中一隊勝出,請需要勝利個隊開幕20秒輕輕油一油自己陣先
輸個隊請企定係適當既空礦位置等你個SP過黎互射。
萬一有街場人亂油影響結果,請應該輸既隊伍最後10秒企定。
需要贏個隊用10秒翻局。

暫時刷錢最有效率方法摸摸當中
以下為我刷錢最高紀錄3550分建議

1.企空礦地方
2.雙方無高低差
3.雙方距離為射距多丁丁
4.唔好移動 左右Fing住油
5.Fing角度自己感覺一下,可以留意右上角數字加得快唔快,慢慢調節角度速度。
6.潛0.1秒即起身油幾滴,1至2秒潛1下0.1秒,盡量做到無油時剛剛回滿大技。
7.以大技為回油方式,但唔用技繼續主武器油。

注意事項:
1.未齊人/未劫房前,請認真正常玩。
2.需要趕人時,慢慢油密d自己屋企,見到人就走,你懂的。
3.有街外人搗亂時,請有個隊油少d路,方面巴打們警覺街外人位置圍射。
4.入場機中萬中無一,請盡量穿著三星裝備,無時間比你出去洗裝。

互射方式:
(我需要一位巴打幫我手私房錄一段少少既互射GIF)

建議企位

海女美術大学:

ホッケふ頭:

其他地圖未試位唔討論住。

有無野更新?  夜少少搵人同我影張GIF

cap定過黎先

有無人得閒陪我三分鐘 影一影張gif油地正確方式

岩岩食完飯

我set set程式試試先 ok個陣開定房叫你

辛苦曬 加油

自己識刷對面唔識刷既話 落差太大
我為自己銀包著想

記憶中同kathy/惠 唔計個1000分勝利分可以去到2500
但同個唔識刷既得1300 1500左右
有時你會見我最後10秒殺左對面條友 就係想睇下佢個名
我記住你

留名
金毛巴好有心

唔知幾時有得比佢揸住我隻手教我玩

又來
不過我都想

排隊啦望
順路講埋 想同對面敵人講野既
你打come on同nice好近好近既話
敵人會聽到超細聲 但畫面上唔會有字

通常一代時同人打招呼做法

長按R dom炸彈 但唔放手
按ZL潛落去取消炸彈動作
就可以唔耗油做到個點頭 或者揮手動作
https://www.youtube.com/watch?v=kbpa0DUFWlc

睇人打好型

跳落下一層凌空殺一隻大怪

再打下層隻塔

被UFO追又企係個台到等UFO轉彎打尾
邊到有得睇返日本仔個個杯賽
我知係OPENREC.tv

可以好似youtube咁download黎睇,不過速度有啲慢
低畫質濛到乜都睇唔到,高畫質就有排down
參考lin:http://uwagakisimasuka.blog.fc2.com/blog-entry-5460.html
https://www.youtube.com/watch?v=kbpa0DUFWlc

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

ZL 係長㩒定一下?
[連登刷錢房]

基本玩法:
以一位巴打做中心,其他玩家就輪住合流個位巴打。
合流輪候體感上應該只有3個、4個空位,
所以需要3、4場等街外人走場先可以再輪入房中。
當房中有六個左右就可以正式刷錢。

消耗時間約3分鐘1局,相比起RANK 5分鐘快
而且理論上唔需要在意理勝負都有幾好既回報。
但一直輸都有d唔公平,所以我都希望加個機制,
防止有巴打開幕時周圍油地博取最後1000分。

基本計錢公式:
(油地分數 + 勝利額外1000分 ) x 1.5 = 錢

勝負方面(建議):
以合流中心個位巴打,巴打全隊贏一場、輸一場。
因為分配隊伍係隨機既所以無得怨
至於點樣令到其中一隊勝出,請需要勝利個隊開幕20秒輕輕油一油自己陣先
輸個隊請企定係適當既空礦位置等你個SP過黎互射。
萬一有街場人亂油影響結果,請應該輸既隊伍最後10秒企定。
需要贏個隊用10秒翻局。

暫時刷錢最有效率方法摸摸當中
以下為我刷錢最高紀錄3550分建議

1.企空礦地方
2.雙方無高低差
3.雙方距離為射距多丁丁
4.唔好移動 左右Fing住油
5.Fing角度自己感覺一下,可以留意右上角數字加得快唔快,慢慢調節角度速度。
6.潛0.1秒即起身油幾滴,1至2秒潛1下0.1秒,盡量做到無油時剛剛回滿大技。
7.以大技為回油方式,但唔用技繼續主武器油。

注意事項:
1.未齊人/未劫房前,請認真正常玩。
2.需要趕人時,慢慢油密d自己屋企,見到人就走,你懂的。
3.有街外人搗亂時,請有個隊油少d路,方面巴打們警覺街外人位置圍射。
4.入場機中萬中無一,請盡量穿著三星裝備,無時間比你出去洗裝。

互射方式:
(我需要一位巴打幫我手私房錄一段少少既互射GIF)

建議企位

海女美術大学:

ホッケふ頭:

其他地圖未試位唔討論住。

有無野更新?  夜少少搵人同我影張GIF

cap定過黎先

有無人得閒陪我三分鐘 影一影張gif油地正確方式

岩岩食完飯

我set set程式試試先 ok個陣開定房叫你

辛苦曬 加油

自己識刷對面唔識刷既話 落差太大
我為自己銀包著想

記憶中同kathy/惠 唔計個1000分勝利分可以去到2500
但同個唔識刷既得1300 1500左右
有時你會見我最後10秒殺左對面條友 就係想睇下佢個名
我記住你

原來你有心

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

ZL 係長㩒定一下?

錄左一段480p 30fps 10秒都80mb... 我up緊超慢 再改改up比你

ZL 係長㩒定一下?

錄左一段480p 30fps 10秒都80mb... 我up緊超慢 再改改up比你

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

睇佢收集數得11粒 我諗應該都係150左右個d

琴日上到290%之後見到有場第1wave要 17粒 痴線

ZL 係長㩒定一下?

用H264,1080p 3分鐘都只係 50mb鬆啲

ZL 係長㩒定一下?

可以點樣錄片?

ZL 係長㩒定一下?

第一個動作係舉手點頭 再取消炸彈
第二個動作係揮手 再取消炸彈

ZL 係長㩒定一下?

第一個動作係舉手點頭 再取消炸彈
第二個動作係揮手 再取消炸彈

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

睇佢收集數得11粒 我諗應該都係150左右個d

琴日上到290%之後見到有場第1wave要 17粒 痴線

例如我290%wave1要打17粒 但組隊打就會跌到12-3粒 其實係拉番平均定跟開場果個 一或係隨機?

ZL 係長㩒定一下?

可以點樣錄片?

金毛巴用capture card,我冇

ZL 係長㩒定一下?

可以點樣錄片?

金毛巴用capture card,我冇

200蚊人仔 wiiu個代用到依加
個陣女神話想睇我打機我先買
up完圖睇唔到 用ghy又唔比up gif要比youtube...
識唔識直播等我學下野
識唔識直播等我學下野

等三文魚先 我要開過個Twitch ac先
平時fb live多廢事自爆
識唔識直播等我學下野

ns 內置係咪得日文app 個program 做直播?
twitch 一定要駁落電腦?
識唔識直播等我學下野

就算佢有內置都好
本身已經熱到仆街
為左部野著想
點都搵部腦啦
識唔識直播等我學下野

就算佢有內置都好
本身已經熱到仆街
為左部野著想
點都搵部腦啦

冇腦人仕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞