[Switch]Splatoon2[18]繼續三跑

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
玩黎玩去都係係A-徘徊 點先可以上到去 見日本仔d youtube片射到咁準都唔知係咩玩法

磨多一排先啦
諗清楚自己應該打乜位

我不嬲都係做開包炒同睇住敵人有冇偷襲 唔識衝去開路 會好易死
順路講埋 想同對面敵人講野既
你打come on同nice好近好近既話
敵人會聽到超細聲 但畫面上唔會有字

通常一代時同人打招呼做法

長按R dom炸彈 但唔放手
按ZL潛落去取消炸彈動作
就可以唔耗油做到個點頭 或者揮手動作

ZL 係長㩒定一下?

錄左一段480p 30fps 10秒都80mb... 我up緊超慢 再改改up比你

呢個size係咪有啲overkill
你output set咗uncompress?
定係講緊粒gif既size

我錄片同直播都會開盡1080p60 60Mbps
但係除返開你條片個bitrate重大過我

General
Unique ID : 207215982661387317591052473565926328557 (0x9BE458BA894FEC583D48FF97281F08ED)
Complete name : E:\錄影\2017-08-13 10-37-09.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4 / Version 2
File size : 162 GiB
Duration : 6h 30mn
Overall bit rate : 59.4 Mbps
Writing application : Lavf57.66.102
Writing library : Lavf57.66.102 / Lavf57.66.102
ErrorDetectionType : Per level 1

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 60.155 fps
Original frame rate : 60.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Default : Yes
Forced : No
Color range : Full
Matrix coefficients : BT.601
DURATION : 06:30:55.050000000
https://www.youtube.com/watch?v=kbpa0DUFWlc

睇人打好型

跳落下一層凌空殺一隻大怪

再打下層隻塔

被UFO追又企係個台到等UFO轉彎打尾

同我地200場差唔多姐

我唔識

睇佢收集數得11粒 我諗應該都係150左右個d

琴日上到290%之後見到有場第1wave要 17粒 痴線

11粒係初級達人
wave1 20粒要等你carry
https://www.youtube.com/watch?v=kbpa0DUFWlc

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

例如我290%wave1要打17粒 但組隊打就會跌到12-3粒 其實係拉番平均定跟開場果個 一或係隨機?

平均
其實篇廢文有講

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

例如我290%wave1要打17粒 但組隊打就會跌到12-3粒 其實係拉番平均定跟開場果個 一或係隨機?

平均
其實篇廢文有講

之前睇完唔記得左
對唔住

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

平均
其實篇廢文有講

之前睇完唔記得左
對唔住

今朝我有局wave1要12粒
跟住瞬間全隊含晒要我救

睇人打好型

再打下層隻塔

同我地200場差唔多姐

我唔識

平均
其實篇廢文有講

之前睇完唔記得左
對唔住

今朝我有局wave1要12粒
跟住瞬間全隊含晒要我救

出左去睇 全部C

ZL 係長㩒定一下?

錄左一段480p 30fps 10秒都80mb... 我up緊超慢 再改改up比你

呢個size係咪有啲overkill
你output set咗uncompress?
定係講緊粒gif既size

我錄片同直播都會開盡1080p60 60Mbps
但係除返開你條片個bitrate重大過我

General
Unique ID : 207215982661387317591052473565926328557 (0x9BE458BA894FEC583D48FF97281F08ED)
Complete name : E:\錄影\2017-08-13 10-37-09.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4 / Version 2
File size : 162 GiB
Overall bit rate : 59.4 Mbps
Writing application : Lavf57.66.102
Writing library : Lavf57.66.102 / Lavf57.66.102
ErrorDetectionType : Per level 1

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 60.155 fps
Original frame rate : 60.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Default : Yes
Forced : No
Color range : Full
Matrix coefficients : BT.601
DURATION : 06:30:55.050000000

我改錄番平時720 mp4先 再up上you轉去ghy算

ZL 係長㩒定一下?

第一個動作係舉手點頭 再取消炸彈
第二個動作係揮手 再取消炸彈

開左房 求1個入黎比我影互射圖

我仲有兩場先完左個1.5經

gay

私房無經架  1對1影張20秒圖炸 

企依度

企依度

我諗住來 點知原來我無add巴打

你fd list 有冇一個ai 字頭 on左

企依度

金毛巴好有心

唔知幾時有得比佢揸住我隻手教我玩

又來
不過我都想

我都想

企依度

銀噴  之後用你方式油就得 我錄片再轉GIF

ZL 係長㩒定一下?

第一個動作係舉手點頭 再取消炸彈
第二個動作係揮手 再取消炸彈

企依度

你不如換銀噴先  依加唔算油地槍

企依度

好 sorry我唔記得左

企依度

好 sorry我唔記得左

我直接close game ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞