=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第84回: nmsl糯米無MV,線下唔侵JOY玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
可能xLIVE出新blade呢
心形真係唔係好想買
你可以選擇買joy blade
冇呀我去日本成個月,英國番黎亞洲太遠好耐冇番過黎了
主要係換機票得呢段時間換到

如果萬一trio 未開番仲有邊度可以買符號團野?難得拎到approval 去秋葉原
好似仲有間でらなんなん【秋葉原店】
聽過大阪でらなんなん有符號生寫,可能秋葉原都會有少量
thanks, 我都會去大阪, 睇下有冇機會去睇埋
諗住追番一件份既美里喵生寫
好似仲有間でらなんなん【秋葉原店】
聽過大阪でらなんなん有符號生寫,可能秋葉原都會有少量
thanks, 我都會去大阪, 睇下有冇機會去睇埋
諗住追番一年份既美里喵生寫
一年份到時睇你大出血
得你同老婆去? 定全家
講真真心唔知哈利波特有咩好睇,尋日聽sana講左勁耐

不能同意更多,愛月外表係唔差,但比起天野妹係差少少。而家睇番,災嘅外表擔當(靚,可愛,辨識度)好似比其他2團少,得天野,愛弓同愛月。希望其他MB只係未試啱佢哋嘅形象
又唔好咁講,杏佳,葵,莉子,逢田都ok
同老婆去沖繩先
跟住會合我屋企人去大阪京都
再同老婆去東京

我好一段時間冇買生寫,要寄成日麻煩到個friend 都唔好意思,所以諗住一次過買算數 23年開始就已經冇買
咁開心玩成個月
我都想去沖繩玩
不過冇live睇冇乜動力去
同埋冇車牌唔係咁方便
中野mandarake(印象係2樓)
都有d直筆生寫買但對比trio算好小
希望你去個陣trio開番
巴打好似過咗英國就冇乜上水
感覺呢度活躍嘅人越嚟越少
大阪個間符號野得一個架放曬三團,成間都係46
唔好預太多野執,早幾日去完
冇車牌沖繩真係會冇咁方便 考牌揸熟先去好啲

呢排好忙好少上水 最多都係做下CDROM

希望trio 到時開番啦,預晒銀彈掃貨
咁睇下到時順唔順路入去昅一昅算
愛弓咁好條件,幾時會拍埋月9?
覺唔覺有少少比call啲聲冚咗
唔覺,認真呢首現場有唔少人都冇點Call,因為個陣太新唔識,ポニーテール キュルン同初恋カムバック就真係好X勁
睇嚟樓上病情唔輕

咁應該係我慣咗=LOVE啲con冇咁多人call
https://www.youtube.com/watch?v=HrmydlHejtk

愛月唔好再痴我弓得唔得?
call聲又唔太聽到,但搞到收音好差
btw舞香個番仲未搵到檔,有既提你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞