=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第84回: nmsl糯米無MV,線下唔侵JOY玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
更正,掘吓金
以為otp完畀咗錢
但最後佢冇收到我錢又冇email
睇返紀錄冇買到
btw你買咗機票未
慳錢囉,反正你又唔係首推iori
買左啦,諗緊無event既日子有咩搞
天野最多話好可愛
但講五官精緻程度,真係唔夠愛月b揪
你係咪搞錯d咩
我係推iori
你今次去幾多日
嗰幾日啲event咁密
幾乎日日都有活動
洗鬼諗冇event日子做乜
出去老秋行咁又冇咗一日
淨係記得你推瞳美
另外兩團你係推iori同杏佳?
收完otp官網應該會有訂單確認編號,未見過你呢種情況
遲啲去M收囉
上年嗰set生誕都靚,當時冇買到
18現地之前冇抽就冇得去,20有冇咩活動?
老秋Trio好似5月裝修,冇得買符號野了
知唔知仲有邊度有符號買?
仲諗住橫A去行埋
吓,仲諗住去執下JOY既垃圾
Trio之外真係好似無邊間多
きなこ開飯啦
普遍既人都認為,天野>>>>>>>>>>愛月
有冇巴打有地方睇翻今朝ヒルナンデス
可愛
發覺大家對我有d誤會
我一直都係推いかりんぐ同曈美
最開始聽糯米d歌覺得瞳美最靚女
跟住ナツマトペ發現いかりんぐ好襯
上年去完fes先決定入坑指原系
題外話後悔嗰陣揀錯blade買
而家等愛嗰支炒到成6000yen
其他會留意下既mb係永田,波菜,大谷
杏佳係名古屋場live覺得佢幾正但冇推
但近排發現佢把聲麻麻又好似唔正了
生日set隨緣見到先考慮下買
16到22係得20冇活動你咪當個日休息下
佢裝修到6月上旬
之後將老秋兩間合併改名做trio dx
新舖係カルチャーズZone 6樓
到時已經開番了
睇兩個唔識煮野食既係度煮,真係好好笑
頂我六月先去,冇得去Trio
最初入坑≠ME未太了解時我都係睇瞳美
Blade又冇話揀錯嘅,又唔一定要用官方blade,≠ME出得新blade,等愛應該都差唔多要出新
見上年生誕set好似都冇咩點炒
今年生誕set去官網都買左4880
16&18等於冇活動,19栃木好遠好似少人抽(唔關我事
622應該已經裝修完開返
間舖唔會搬?
9號走
搬上樓上6樓
如果我嗰陣買咗等愛嗰支
而家都仲可以買返糯米嗰支
應該要七週年先會有新blade
希望唔好再出埋啲韓團心形棒好睇唔好用
完場,笑到仆街,年長組D料理水平太驚人,正到
咁就睇彩數,寫6月上旬開
到10號都算上旬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞