=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第84回: nmsl糯米無MV,線下唔侵JOY玩

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好多年無睇佢SR,唱歌進步左wo
可愛聲黎講,唱功屌打波菜、本田個d
好多難歌佢都敢唱
同埋好似靚女左,值得更多
好似係,同埋係畢業既人開始返工?
見好多人既お話し会repo同mb講話好不安
係,今日開始新入職
有愛情滋潤點同
美玲(曾經)擁有很多
而家都唔算少
奈月心就真係值得更多
頂點解今集早咗半個鐘做
老實講,紅唔到點都係有原因既
Momo唱功神級、甜美外型咪又係霉,大家都中意性格有趣d既
呢個番都搞到2場con少癲
送個新GIF比大家
但美玲本身由上玄變左中玄位
唱功搵波菜比
原來5月22日三團對邦個日係落合生日,即係到時一齊幫佢慶祝啦
咁唔通搵momo比咩
梗係搵返d本身實力相近嘅….
算吧啦,唔好阻礙演唱會進度…
生日都要比你話阻住,落合好慘
平日點去
同埋佢係用ローチケ收飛,講真有d危
雖然見好多人話send email去講聲就得,再唔係當日去詢問處
btw真心吸引,3場都唔同賣點
糯米飯真係投曬降,CLS 5月

4月29日 凱旋公演第一站 東京昼夜公演 (每場8800円)
5月3日 大阪ノイミー会
5月5日 橫濱個別お話し会
5月6日 凱旋公演第二站 福島昼夜公演 (每場8800円)
5月7日 波菜寫真集網上簽名會
5月8日 波菜寫真集發售 (每本2700円+稅)
5月10日 凱旋公演第三站 鹿兒島夜公演 (8800円)
5月12日 凱旋公演第四站 熊本昼夜公演 (每場8800円)
5月16日 波菜寫真集線下簽名會
5月17日 凱旋公演第五站 千葉昼夜公演 (每場8800円)
5月18日 橫濱個別お話し会
5月19日 凱旋公演第六站 栃木昼夜公演 (每場8800円)
5月22日 東京昼公演三團對band (8800円)
5月26日 onlineお話し会
還好吧,最重皮既線下talk一早比哂錢
巡演應該都無傻仔會去哂吧,歌單應該最多轉1-2首
聽波菜同風講好似場場都有唔同野搞,唔係齋轉一兩首咁簡單
講真想轉去5月呢3場live
仲可以食JOY個間合作cafe
但ローチケ有d麻煩,仲要無得叫人幫
咁順便早多兩日去埋栃木睇con食餃子囉
又好似幾完美
係咪之後栃木應該會有一般受付
但我要等佢覆我email先,睇下認證唔到app,係咪可以當日去會場搞
請多日17號可以凌晨/早機去埋千葉公演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞