[作客之旅] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(533)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
Playin有望
叫Vondo真係好撚柒 定係唔識英文睇到平時叫我地最勁嗰件大鎖做 Vando 就當撚咗係件 reaves
等睇dlo同v幫mk起機
我哋playin機會黎了
來緊三場魚腩,贏唔曬就留力打九十啦
爛網上次好似大炒廢湖
dvd會上力
佢地大佬丁sir喺對面隊
發覺呢度啲v 太監 好鍾意 借ham 狗無能 弱化v 狗打得唔好嘅位 再去貶低其他人
俾丁丁同cam thomas屌打
有時睇關鍵時間黑哨湖人
但又話罰球最多

都唔知係幫定唔幫
咁比V主控係咪咸狗話事先?

如果有睇公鹿哥場 根本就好明顯睇到V係唔同定位下個分別有幾大

頭三節 一換V主控就失誤連連進攻便秘 連續兩次輸到十幾分差距 好多次都係度妹到最後幾秒再整個tough shot 一係就身體對抗輸波都甩埋

第四節同加時 V一有波就剷入去 或者直接隊三分 入唔入都好 都唔會再控到冇晒時間 直接就去終結

咁明顯既分別唔好同我講教練團睇唔到呀 如果話要練佢控衛技能包 得唔得唔好係呢啲關鍵時期練 係咪以為依家排緊頭四為季後賽練緊陣?

V依家先收緊千靚萬 有鬥心有大心臟有健康 防守同控球呢啲天賦既冇都冇計架啦 乜都有仲會係千幾萬一年?

最柒既就係雞湯咸狗唔識幫啲球員揚長避短 一手好牌打到依家排第九 開季前個個都話湖補強超水準 一定前四 有邊個估到咸狗教到咁
https://www.youtube.com/watch?v=3FA0vjEzuo4
唔知今年有冇機會睇多一次
個個大陸佬鳩吹話湖人只要唔打金塊就好大機會
就算過到塊都唔會過到塞人
佢地吹綠軍雙J係顏良文醜之流
我地40歲果個就係關羽
仲講緊V同羅
唔知邊忽J得落V主控同防守
Finisher playmaker 都未識分
J佢大心臟 第6人追分潛力我覺得幾好
但防守 組織真係sorry
今季屌到口臭 用左成季都有進步過
AR 而家超重視又唔會trade, 其一係佢的能力,第2係佢張千幾萬4年約。 抵到飛起呀。

Dlo 果時點解想trade, 某程度上都同佢張合約得返今年保證好有關係呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞