[作客之旅] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(533)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
唔講都唔記得 佢係杜克三王 廿幾歲已經廢到咁到底呢幾年經歷過啲咩嚟
不嬲佢都on99咁 打起少少就會唔知傷乜春
成長條又重頭reset 打咁多年都係咁
球商技巧都唔夠 得身型
年年都有呢啲case架啦
唉 轉台睇大腸比雷大炒 平衡下心理
狼打jokic都係搵slo mo 守gobear 協防
上次比網大炒
呢隊垃圾波冇下限 繼續玩vondo主控唔覺贏到咩隊
都係果句Vash典型數據靚但作用遠比數據出嚟低嘅球員

吹埋咩籃板能力 明明9成都係搶隊友冇諗住挪嘅板 依家nba9成後衛都會執呢啲板再順便帶波推進吹撚到大三元製造機咁 越嚟越覺得reaves想刷數據刷到爛
角色定位問題姐 老實講V係全隊波最有鬥心最健康哥個 唔該咸狗唔好再係呢啲關鍵時期叫佢練控衛技能包啦
今季好彩入到playoff嘅話就未必炒咸 唔炒咸嘅話就keep住睇vondo主控啦 賣羅換咩明星後場都係要埋vondo企底角架姐
其實今日係攰姐
4日三連客飛黎飛去
有場仲要打到雙加時
今日班人明顯攰咗好多
你話係藉口都係咁話
咁chur都冇人傷算係咁
Vondo
其實嚟緊三場都係冇時間比佢地抖
佢地要用呢個藉口解釋今場點解廢到咁嘅話
嚟緊呢三場都可以輸埋佢
5-1就收貨啦 輸多過1場基本上唔洗幻想入前8有2條命
冇前8 play in直頭唔睇算啦 呢隊波得啖笑
4日3場都係作客 仲要有場2OT大戰 都無計
點解唔出gabe
已經休息左一日仲係打到咁
廢隊就係好多原因
30歲果個頂薪佬仲要抖多咗日
今季應該都唔會好過上年
上年其實防守有基本盤
今年只係玩進攻 冇防守嘅隊好打極有限
擲骰子中六果日咪贏 唔中六咪今日咁
只係咁啱好彩今年唔係羅狗中六就架仔中六先好似贏好多波咁
其實咸狗真係傳奇教練嚟
第四節唔收ad以為佢想衝一波追分啦
點知屎忽撞棍追到得翻7分
轉個頭就收咗ad比佢坐下先
一起身輸廿分
今日牛然埋打番帝王落黎唔該

牛上埋去取代鵝跟住又可以睇牛艇
訓左無睇,海鮮羅今日射左幾多3分,同幾多分
Bryant勁撚到
原來波都冇睇
唔怪之得你迷v
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞