[作客之旅] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(533)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
見到V俾人屌就好似見到羅以前做新仔俾人屌一樣
V依家先yr3 今年先第一年做主控
你估佢真係天才無師自通咩
有啲野係要經驗累積先會進步
V唔夠穩定係真 但佢唔係超巨 冇可能場場狀態咁好
有起伏好正常
但如果你話佢上到場就係負貢獻拖累球隊我又唔認同
以今年黎講我覺得一半一半 至少佢進攻係交到貨
而且佢仲係唯一全勤laker
俾啲時間佢成長啦
雖然戰績唔容許佢有咁多犯錯
但戰績問題我覺得關教練事多過V一個人事
V 羅嘅問題 仲有佢個親生仔 TP正選打30mins up
咸狗個腦又轉得慢又唔識臨場佈陣
唔知 啲人無聊冇嘢做
有睇波就知佢防得唔差
當然未到話去到超級大鎖水平
等睇呃錢佬幫mk起機
Dlo 右腳輕度扭傷
原來不Gay係反羅
其實兩條友互相配合係無問題
只係問題呢班羅狗不斷屌Vondo死控實個波,又話佢乜柒又成
又唔諗下點解明明一個控衞無得控波,要將個波交俾第二條友負責
海鮮羅又唔認自己海鮮,如果場場穩定輸出,而家27歲仔得個千八萬,好似個人球俾人掉來掉去
講真海鮮羅除左三分較為海鮮三分較為出色外,有咩係特別過人?
Vondo起碼就係穩定輸出,加上佢平得來又有潛力
佢未必係最好,但就係有穩定性同食腦打法,加上不斷既進步,我作為老細會覺得呢千一萬,係抵俾過海鮮羅個千八萬的
你睇完唔忿氣,之後又會拎第二樣野來鞭
你有你堅持,我有我堅持
所以我都費撚事同你講
嘥9氣
咁你岩,咸狗一定係最大戰犯,呢個一定無得淆
師兄,有啲人唔睇波,就會話Vondo防守垃圾了
你都無謂同佢淆
Vondo防守一定係好過海鮮羅
不過啲人鐘意我愛羅鐘意到失去理性
柒呢就唔止柒一場既

只係相對阿V師弟拎得個千一萬,場場都有雙位數進帳,場均正負值又較羅師兄高啫,又唔算係好多既

但點都好,海鮮羅係比以往進步左
係,3月份,一場44分,兩場6分,一場10分,打返個和啦,Super
無頭無尾,都唔知你貼乜,俾個獎你
不gay 心水清

見到v 被人話防守好
乜撚野Vondo啊 邊撚個Vondo啊屌你老母臭閪 呢個會員是正式錄用的湖狗嗎
佢真係當撚咗V係Rondo
而家懷疑佢係假膠
引到不gay認真
自己出嚟吹到v幾勁幾勁之後就開始踩羅
明明本身吹羅狗班人根本就冇踩v
事實上控傳表現羅狗屌打v狗 都唔知死都要駁嘴做乜
佢主控柒少啲咪唔會比人屌

最傻閪係連v啲防守都有得吹 笑撚死
其實呢度屌都屌平時V 失誤同防守選擇做得唔好 相信冇咩邊個真係想佢執包伏走 佢大心臟搶分力好強個個都知但又唔洗同時吹到V咁高去踩到羅一文不值先 羅呢排真係救咗湖係事實 覺得如果有個有料嘅教練呢兩個條本就相容到 問題係ham狗唔掂多過佢地本身
Monk最少抖成個月
錯開出根本最好,v最理想係打第6人搶分
我地要寄望打後場數全部要連勝
monk out 4-6weeks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞