獨撚去沖繩 有啲咩好𠰍意? (6)

551 回覆
23 Like 3 Dislike
有無人知OTS可唔可以租到K car?

因為見到只有日文版先有K car選擇,但導航係有中英。

2個人2個行李夠用,唔打算上高速。
OTS日文版未必租畀外國人
可以上Toyota望多望
岩岩問咗OTS, 佢話ok.
大家可以試下如果唔多人及行李,又想揸下K car.
海豚表演附近間輕食我覺得ok
個阿古豬漢堡包幾好食
唔想等位既可以去
雖然室外係幾熱下,但上次去有得玩貓
CHING, DMM 餵企鵝,樹懶,水獺洗唔洗預早約?
DMM 企鵝同樹瀨下晝唔洗 但水瀬應該要
因為我下晝去所以miss左餵水瀨個環節

Btw我上面講間輕食係美麗海黎
得,660cc 租過 日文版網站
可以 HA級就係 但要等佢派
反而ots 沖繩而家租唔到suv款
CX係咪冇咗機去?
暫時得uo同廚叉
如果peach開返就正啦
嚟緊8月去6晚,酒店3晚南3晚北定係6晚中部?唔洗轉好似冇咁煩
租車既我諗我會6晚揀晒中

中d 酒店真係最舒服 比較大又全部都向海起
成個環境都好正

南即係住那霸市 我自己就唔鍾意
同普通日本大城市無分別 泊車又難搵位
好多市區酒店自己泊位都唔夠 要泊出面停車場
就算有位比你一晚收你都比較貴
北就….名護市 有鬼靚酒店咩…..
我就係租車啊,本來諗分3晚3晚咁住,但睇睇下發覺又唔係真係必要到咁所以先問會唔會直接六晚都中部
牧志公設市場拎上樓上加工好正 揀好曬和牛 龍蝦 夜光貝 帶子 拖羅刺身 煮都係人頭300
Klook上面租車都好方便 攞同還手續都簡單
Captain Kangaroo Nago Ten

沖縄県名護市宇茂佐183
https://s.tabelog.com/tw/okinawa/A4702/A470201/47002024/

上去名護水族館條路嘅呢一間burger好好食 係百名店 個炸洋蔥漢堡食話頭2
出海潛水嘅話 潛慶良間諸島係最好選擇 玻璃水 好多魚 會去海龜潛點 同埋破壞程度最低 潛過幾個點 慶良間係最靚最值得去 咩青洞果啲可以算 水又濁 珊瑚又死得差唔多
Seasir 呢間係專做慶良間外潛
諗返起都想再去
聽過klook隨時會取消
我試過,book左唔夠五分鐘就send mail 比我話取消,好彩無手快快del email
租過兩次sofar無嘢 仲會早幾日wts定我 不過去到全部講普通話
我想問下如果租電單車自駕
泊車係咪停車位都可以
想問下浮潛有推介嗎
同埋60歲長者 唔識游水可以浮潛嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞