去完峴港發現愛上越南呢個地方

433 回覆
639 Like 78 Dislike
連登公屋傻鳩連越南都未去過就扮行家
睇落幾吸引 不過一條友去似乎好危險
我間酒店140蚊一晚
幾c伏
係wifi差啲
有行李箱,搭唔倒grab bike
酒店前枱個 reception姐姐幾靚
仲要帶眼鏡
四眼娘
之前臨走間細酒店個老闆娘用摩托車車我
放行李箱喺佢後面跟住我攬住個行李箱搭車
個行李箱仲要唔係細嘅行李係中型行李
Grab冇得咁做但一丁友出去淨係搭摩托車幾抵
拉 唔好再吹奏越南
日本啱香港人口味好多
想問下去幾多日左右就夠?
黎緊放星期一至日 諗緊去越南嘅話去足6/7日會唔會太多😂
日本真係已經去到番屋企咁
d路隨時仲熟過香港
係需要有d新衝擊刺激下
毒撚係咁
越南妹咪又係化妝
洗鬼返大陸 明明勁多性價比高既地方
港女呀嗎
去完富國島同感
越南妹見到鬼佬仲癲
外國Asian黎講越南人周圍都係
最癲係日本妹,根本港女喺崇洋黎講唔算嚴重,毒撚成日話港女唔知做咩春
日本、台灣、新加坡、泰國、越南、香港
真係可以黎個崇洋腸比試

韓國啲女好似鍾意圍威喂揀返韓仔多
以我個人經驗依幾個黎講唔計新加坡我無接觸過
應該係咁
日本〉泰國〉越南〉台灣〉或=香港=韓國=大陸咁上下
唔係錢多與少嘅問題
係太低招
同埋每一個地方都劏 真心會燥底 當你白痴咁
最燥係入古城收過路費 仲擋住我地唔俾行
但佢地又唔敢擋啲鬼佬架喎

咁煩嘅窮L地方,嘢食又唔係特別好食,我去泰國算啦
越南妹正在踏實得多 知道自己咩條件就唔會扮上菜

港女離晒地
無樓無車唔好白撞 要啲子女贏在射精前 都講得出
講真除咗笨大果種beta incel 之外 無咩人會想埋單

越南妹真係包三件返去玩真人版金瓶梅都仲撚得
身材性格價錢贏晒 邊有人會理港女
香港 台灣 泰國 越南 日本 韓國 先係正常排法

好多白人棄咗女拳左膠女人 走去東南亞溝女
佢地最多係越南泰國呢啲低門檻地區
話日本崇洋真係落後嘅農村同胞先會咁講

日本韓國先進咁多 唔似越南咁近年先多咗白人擁入
自然日韓唔會覺得白人有咩特別

老屈日本真心無邏輯
越南妹全部做到晒 所以港女愈黎愈多孤獨終老 個結婚年齡推到好撚遲

越南妹就開始受全球歡迎
我淨係想要個唔會山火都要打卡肯落山嘅正常女仔啫
港女係世界級嘅垃圾
會唔會好危險 俾人捉去KK園點算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞