韓韶禧隻癲雞又發癲

356 回覆
30 Like 193 Dislike
依家呢代既明星諗到咩就出咩,以前有咩聲明都同公司同經理人傾完先出,穩陣好多。
所以我一路都覺得3個入面最路係條仔
D人重成人屌佢企係公司後面
其實針對嘅重點已經唔關換乘唔換乘事
係韓韶禧處理呢件事嘅方式
本身惠利一時火遮眼出嘅story
韓韶禧本可以無視
或者等公司出聲明澄清
咁「不理智」責任就去咗惠利度
網民鬧都鬧佢 唔會鬧韓韶禧

弊就弊在韓韶禧選擇正面宣戰
大大聲喺IG對返佢 火上加油
依家呢個IG post冇錯係有對處理呢件事嘅方式道歉
睇上去係撲搣咗一個火頭
但佢又辣着咗另一個火頭
屌媒體不實宣傳呢件事嘅方式
呢鋪神仙都難救

人哋惠利就識do
喺人哋關注點轉移去韓韶禧嘅時候
道個歉就全身而退咗
呢家韓韶禧真係水洗都唔清
所以我一路都覺得3個入面最路係條仔
D人重成人屌佢企係公司後面
真有趣
韓娛唔鼓吹藝人拍拖真係有道理
好得出啲人嘅真面目同眼光⋯⋯
咁搞法,遲早俾人搞到自殺
我諗惠利嘅真有趣似係比說話柳聽,
分手都拖咁耐,我諗柳應該有惠利遊咗好耐花園,
到突然間爆韓同柳去夏威夷,
惠利一時火遮眼先講真有趣,
反而韓一野被辣著,仲屈惠利話佢換乘,
然後最仆街一定係柳,做男人做到咁無承擔,
換我係韓或惠利都會即刻死心

本身仲覺得韓好靚,
之前post ig 啲畫傳佢抑鬱都覺得佢好慘,
但恭喜佢一鋪幫自己染黑,
而家好唔鍾意佢
既然無問題,咁點解佢要默默承受人屈佢做第三者?
唔可以自己發聲反擊?定係expect 要乖乖咁受晒所有指責,然後唔出聲?
同阿Day一樣,一痴埋件男就知戀愛腦mk妹嚟,咩敢言純情天真人設無哂
編文仲咁維護條仔, 針對前女友, 覺得好盲目, 無左男人唔得咁

佢好有未開化大陸婆抓奸feel, 永遠唔會係自己個男人有錯咁
最不知所謂係個男喎
得佢自己知有冇無縫接軌,前度都算,佢連現任都冇幫手講過一個字
但其實韓應該真係唔係第三者,
所以佢對「換乘」呢個字勁執著,
不過呢件事由頭到呢刻佢嘅處理都好錯
其實點解正面宣戰係錯,要比人群起而攻?
自己被屈,有膽量出來為自己澄清,呢種行為唔係更值得支持咩?

好過惠利喺度單單打打,講左令人無限遐想嘅說話,然後再道歉。引爆完事端,再拍拍蘿友走左。邊個機心重d?
快d死啦 垃圾
好撚癲 我明佢係想做自己 但食呢行飯要見好就收
今次佢公司嗰班PR Marketing真係俾佢玩撚死
預備跌多幾個代言 同埋佢今次真係衝出嚟柒
講真個句 惠利都出咗post道歉比落台階佢想息事寧人

佢又唔忿氣繼續追擊人地做乜鳩 叫人搵佢都冇撚用
做到太肉酸 條仔又潛水唔出聲 其實已經冇得唔忿氣
如果你係女人肯定都係同韓係同一類人嘅死八婆 做人做到咁無腦 明知紅就咪咁衝動果然係mk 妹
講出事後
3個都係明星
好似D MK係個IG嘈交咁
普通貨色姐
你都真係好弱智
講完引人無限想像嘅說話,背後會引起點樣既輿論,一般人會點猜測,你唔會唔知呀?

而家講完,人地澄清、反擊,你就話人對號入座又妄想症。而家小學生鬧交?

被屈,打千字文反擊又唔滿意、覆少少又唔滿意。係咪只可以乖乖沉默,由得自己食隻死貓先ok?
因為惠利唔係單單打打
7年感情,條仔換乘點解屌下都唔得

從來只有韓一廂情願覺得人地講緊佢
呢單裡面,睇到惠利先係單單打打既死八婆
係無問題
但只係佢自己智商有限
越覆越錯
搞到越來越大壇野
如果唔係都唔洗搵dispatch幫手洗白
佢本人出d post都del哂
就係佢自己攞黎柒
1.對號入座+狗刀相
2.唔再公海回應龜縮自己blog出post,但應該係公司出。點知佢自己回覆 fans自己捉蟲覆錯哂
3. 亂作時間線,條仔唔肯答佢,就自己9up,一時就話23年頭分手,一時就話自己睇新聞確定係23年6月
4. 俾網民搵到哂料收佢皮
結論係無料到就靜
過一排就無人提
佢根本係無腦 + attention seeker
所以點解咁多藝人唔玩sns
除左保持神秘
其次就係為免好似呢條女咁on9出事
佢發聲反擊講啲嘢咁癲雞style都仲有fans贊成佢夠勇肯反擊
佢係唔gur俾人話係第三者嘅就一開始搵公司出聲明然後潛水
人哋點話佢鬧佢咪叫公司用法律途徑告啲網民

但而家係自己一開始頂唔住條氣對號入座po story串人
之後淆底del咗再喺個人naver cafe出道歉文
然後又發神經del埋篇道歉文同入面啲嘢
返到韓國機場又化晒全妝打扮到靚一靚
勁瀟灑戴住戒指俾記者影搏人關注
佢公司本身仲要吹到佢受到好大影響
但返嚟機場嗰陣不知幾容光煥發
邊個會信佢受到好大影響
再到今日又發癲打長文叫惠利搵佢講清楚
佢當正自己係邊個啊??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞