韓韶禧隻癲雞又發癲

357 回覆
30 Like 196 Dislike
韓同佢D fans 觀點一直認為係惠利害佢地韓, 真係好嘔心
惠利見到韓柳同遊, 出IG 反應下好正常, 惠利點解唔出得聲?!

韓同佢D fans 就覺得惠利挑釁, 真心痴線zxad 韓出聲真性情, 惠利出聲就有問題咁
之後韓幾編千字文, 編編都針對惠利, 維護條仔,
呢點最令人反感
佢以前講咗啲咩?
韓搞到太柒,基本上個career已完

而家條仔只要同佢分手改過自身,就出得番離
綜合這幾天韓媒報導,韓韶禧過去曾擔任某電商的模特兒,當時她使用的帳號為「x_junk」 ,不過一搜這個帳號就發現許多韓韶禧的驚人過往,當時曾有網友留言「妳長得好像宋慧喬喔」,沒想到她狂飆髒話回覆,「你們都是智障嗎?我來告訴你們這些瘋子我像誰好了」、「我們根本長得不像,神經病喔,西八」、「這邊是你們的聊天室嗎」等。

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1711781347.A.05F.html
扮乜撚比人呃

賣哂新聞個撚個都知
除左屌男方外 同時間都有班人屌緊韓換乘
就係因為清白而又俾人人格謀殺所以先想出po浧清
成件事都好合情合理 定係發生係你地身上嘅話
唔介意同可以硬食左個死貓?

硬食左嘅話 如果真係有fans對佢失望呢?
有代言因為咁而甩左呢?

就算你有天眼知道惠利個post 100%屌緊柳俊烈都好
事實係韓都係個post嘅影響範圍入面
佢出返post想浧清同想要真相好過份咩?

如果惠利可以出post但韓出就罪大惡極
未免太雙重標準

比起有啲咩機心 更覺得韓純粹覺得委屈,想知真相同唔想被人格謀殺
PR同作為公眾人物方面,呢個操作唔係最好
但作為一個人,個問題係邊?

見到大部分連登仔跟風無思考過就話佢癲真係得啖笑
真 惠利當刻見到新聞有情緒完全可以理解喎 七年感情喎 可能佢自己都未放得低但見到對方咁快有另一半 點都會好難過啦
仲要拎左影帝
唔衰到劉亞仁咁都唔會有事
而個真,有人估韓係第三者有風吹緊既時候惠利出個咁既story
根本當時已經冇可能只針對個男一個,因為已經吹緊偷食韓既風
韓咁歇斯底里咁出長文反而顯得佢好想說服其他人佢唔係第三者
我冇話佢既行為做得岩,但係見人講到惠利既所有都係情有可諒韓就踩到仆街地底泥真係得啖笑
重要踩踩下人身攻擊到一文不值,成班馬後炮
行撚開啦
唔係佢唔出得聲
係佢處理手法好有問題
但韓出post 前言不對後語, 又話佢地分手係23年頭, 又6 月, 又11月, 仲要無新聞support , 佢既講法先最令人懷疑佢早就介入人地感情
仲要韓開post 主要就針對惠利, 尤其張狗刀圖,
佢爭仔個戰斗格真係好low,
如果佢一開波企埋惠利到, 同插條仔, 效果一定唔同晒
成日有幾條友好鍾意做獨醒撚覺得自己先係最清醒最睇得透單嘢 然後出嚟屌晒啲話韓嘅人
韓素希在自身blog回覆:
沒錯,當事人本人閉嘴,我不管怎樣也想做點什麼,反正時間久了,大家也都會忘記。可是,還能怎麼辦呢,我一直保持沉默也行,但我的粉絲對我而言也很重要啊。
知你最撚醒啦
你真係戇鳩鳩,單野個邏輯就係咁,
唔出聲過兩日就咩事都冇

佢委屈個點你邊撚柒到?
委屈得過七年感情比人換乘?

本身風向一直都係講緊柳,
你同韓一樣思覺失調姐

佢自己都心知條timeline,佢係明知人地有女朋友照溝,男的都醒水講少句當幫忙,

係佢自己戇鳩鳩覺得有你呢d盲粉撐可以指鹿為馬
出post亂作時間線
仲可以幫口
你同你女神都係咁上下鍾意9up

有啲屌韓唔成熟或者真係分析到韓咁做會有點嘅影響,我都覺合情合理
但都大把無腦為屌而屌就真係睇唔過眼

條撚樣柳俊烈又係
兩個女人因為佢受左唔少罪都仲縮緊(或者連登仔覺得咁做最成熟)
最抵屌果個俾人屌得最少
好叻 唔做PR浪費晒
發現撐韓班人完全冇理解過韓做過啲咩
永遠只係撐佢夠敢言肯反擊
隻字不提佢串人道歉後再鳩up幫人亂作分手時間線
之後再喺單嘢熱度變低時又衝出嚟發癲
叫惠利聯絡佢 而家又話自己咁做係care fans
係咁care fans嘅就唔會認完同醜男拍拖後
再搞出呢一連串柒事出嚟喇
難為啲fans見證完你有幾癲脫完飯後再見到個偶像話「我好care你哋㗎」
如果你明知惠利或知情人士一定prove到真假,
仲敢唔敢冒咁大風險9up個timeline出嚟?

佢同惠利都衰衝動係真

你講得無錯係無證據support到令到佢陷入險境
所以最新俾連登仔屌緊嘅post佢都想同前輩聯絡搞清件事同埋想聽男方講法
如果韓咁有道理 咁真性情 咁敢言
唔該唔好del post
咁都唔係無縫接軌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞