Figure 討論 (137)戒膠(五日)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
我都覺每次去日本旅行個行李箱都唔係好多位剩

只係呢個size日本運過黎應該好貴
我有望過一段時間 由佢出個陣到依家香港都係放緊~$3500 差唔多去到十算
所以叫你睇下香港有無得買先
唔差太多的話香港買算啦,旅行就好好享受
咁要睇下你盒野幾大了,想平的話都可以寄船
現在ami出貨快返,剛剛先寄左一盒海運
咁咪ami訂 運費就算空運500內點都搞得掂。都係2600
去旅行,你咁大盒 廉航俾唔俾你上機 可能又係要加錢
當你盒野2kg重(我唔知幾重)
自己攞去寄 3700yen
其實主要係睇下你自己心目中肯為佢俾幾多運費
值唔值得自己攞時間抽住盒野去寄
你條白龍難搞d
膠女人谷先易揾
https://order.mandarake.co.jp/order/detailPage/item?itemCode=1237463460&ref=list&keyword=Amakuni%20blue-eyes%20ultimate%20dragon

m記個網有重量同體積你參考下

你可以上日本郵政個網試算下運費,然後試下問ami cs呢隻嘢運費幾多再比較下點買平啲
1/4 BINDING
我買個隻勁伏
D 消光漆上得勁差, 大腿有兩邊都反晒光好似景品咁
左邊仲有個位花L左
不過相機好難影到出黎

個造型咁簡單D QC 都搞到咁
已經係Amazon 俾左一星佢
GSC?
表情幾正
長知識了

感謝上面咁多位幫手解答嘅Ching
日馬開始Block 海外 ip 入成人商品
唔撚俾你地打飛機
正正經經叫雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞