Figure 討論 (137)戒膠(五日)

577 回覆
2 Like 3 Dislike
SHF又唔係慢信代理
又好似係喎
其他膠我可以忍,千里gan 既野唔忍得
我官網訂
係,千里爸爸世一
同道中人
如果佢出掛畫就好

到時出呢個攬枕套要買
Ching識嘢,美月真係仁到仆街
https://youtu.be/yVOFxDG35do?si=mB7ApB0O8Yk1DCwh
Vibrastar真係無令人失望
國廠 最前線
新片 幫手支持一下
呢隻真心正,真不愧是Vibrastar
相反今個月橙色網派貨果兩隻partylook
一隻冇屎忽,一隻屎忽零件嘅筍位拎唔返出嚟

就咁睇梅谷美津個水準只係曇花一現
無屎忽係渡辺彩紗?
另一隻迪蒂爾你係插左個Joint 落去斷左件?

我覺得依隻QC係差啲
但係真係好色 同好中我性P
I腳 女騎士 捆綁play 逆bunny
無屎忽係渡辺彩紗,仲有米青件太假
不過有附送一個原本冇提到有嘅替換樣,
替換樣有藤見冬子嘅影子

妖精騎士係當時見佢有既屬性好多同夠鹹 先想要
但實物出到嚟總係覺得差緊D嘢
同埋學你話齋QC係差
而斷筍位直頭係災情,見到已經淆咗
結果呢隻pass咗沒補到

原本諗住連埋另一隻一字馬造型---Lovely既東吾祐希 做左右門神
而家放棄咗
東吾祐希有三隻
另外儲哂果三隻咪得
不過我玩隻騎士都好驚佢爛
等緊hopi 發貨
仆街
我果隻
個假狗件一裝就斷左
個joint 得個1mm左加細
催佢發 hpoi依家發得好鬼慢

你可以用張圖想像一下配合精靈騎士
左右護法既光景係幾正
另外果兩隻係做唔到呢種效果

Btw Lovely三隻入面我淨係訂咗兩隻有興趣嘅
因為好似唔係佢發貨,係佢通知發貨商發
所以冇泡泡紙包住,要有心理準備個外盒有機會受損
所以我放棄咗
但整體都係夠鹹夠風騷
希望收到時無事,仲有隻聖處理都係hopi 訂
Me2
我包括聖處理在內有三隻咸膠都係hpoi訂
日森訂 俾曬全款 希望唔會cut我單

見到日森d cut單笑撚左 冇貨賣就唔好俾人撳到啦屌

https://x.com/sioagisoluto/status/1781975682970755542?s=46&t=CBI4NN6Fk1j9A6TP04E8aQ
其實最近拎都係有泡泡紙
只係無左Hpoi字既紙箱
應該唔使咁擔心
危險野獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞