到底ikea傢私質素點

326 回覆
206 Like 20 Dislike
成屋宜家
衣櫃門有啲廢之外問題不大
就咁睇好似同張床跟嘅魚骨一樣高咋喎,只係硬啲?
試下先,分分鐘唔洗換床褥
租樓之選
一分公一分貨

Ikea 前員工,有啲客真係買幾十蚊個個茶几當凳坐。 仲要幾個人坐上去

其實Ikea 啲貨 貴有貴嘅道理 平都有平嘅實用

買得billy 唔通放個10kg 魚缸上去
床你自己換塊床板就得
佢果啲19木條
好多人亂裝 唔睇說明書裝
問題係呢個世界原來正常智力既人只係小數
全屋ikea十幾年都冇問題

唯一有問題係電視櫃,中間開始彎,但都一早想換

ikea買平嘢,用十年壞壞地換款仲開心
細件野冇咩問題,大件野例如梳化床架大櫃就唔好了
@ikea 小編
實木個啲幾好用,甲醛應該真係好少,完全冇味

最緊要佢地售後服務真係好癲,有啲咩不滿佢地願意成件新嘅換俾你
2016嗰陣買咗個最雞最平嘅床架比婆婆嘅工人訓 用到我婆走埋都仲係咁 床滲水可能有d 整濕過個床架 都冇咩問題
講緊我婆係今年年頭走 8年貨仔 其實仲可以繼續用
IKEA那種板最忌水,潮濕。如果你屋企係乾爽,你唔拆佢,應該十年八年無問題。真係爛左就換一個,佢唔爛無動力換仲衰。
ikea 點弱雞都好. 個安全標準一定係令你放心. 出左事會recall. 去定俬鋪戓者淘返黎有咩事who knows
都算hack到
睇下你買邊個系列嘅產品,如果係兒童傢俬,就真係有北歐質素,安全同實用。

另外樓上好多人講嘅實木系列,一定唔係最平,但個價錢係對得住個質素
我2002年買左盞ikea床頭燈
到宜家仲用緊
本身真係好多書得唔得
扑嘢lor, 我仲會放部跑步機上去跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞