到底ikea傢私質素點

326 回覆
206 Like 20 Dislike
你咁講我諗起去ikea買水果張圖
點解唔出去搵傢俬舖訂做?
好用好多 又平
租租黎講幾抵玩 就算公屋跟佢list撿都好過搵黃師傅
諗下晚晚扑野個衝力
果d床板點頂到
邊有咁多人識
啲人擺啲野太重
實惠約好送貨唔見人
電話唔聽得錄音,永不錄用
唔錯,但要有人砌
無圖無真圖,你唔介意變形,其實彎咗仲用到
介意就建議你唔好搞咁多嘢,一定彎
個櫃枱頂我諗放約2kg至3kg嘢 平均放
櫃頂木板已經彎到可以透光, 第一排櫃都唔平衡

https://www.ikea.com.hk/zh/products/bedside-tables-and-dressing-tables/chest-of-drawers/malm-art-40354645
on9...一季薄既就曲,油都甩甩地,一兩年換既話先建議買
IKEA啲野甲醛真心低,新買拎個量度器去度係勁低甲醛
細件野唔駛埋牆既咪ikea囉
大件野你要就返地腳線,修口,不如貴少少訂造啦
屋企由70年代尾用大量宜家傢俬到依家。
當中淨係得一個蔗渣木衣櫃變形, 其他都可以用到10幾年, 換走都係因為開始舊。
有歐盟認證,點都好過同安全過實惠大陸嘢啩?
有,之前買過張餐枱,寫明實木
好重但真係好實淨好好用
搬屋好唔捨得俾咗人
雙門書櫃係伏伏伏伏伏
中間無承托擺滿書係必然會彎
寧願 單門書櫃 X 2
夾板要睇你屋企潮唔潮濕
海邊冇抽濕機最快可以一年就開始彎
我用左八年,海邊高層
傢俬真係好睇你點用
樣一般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞