[I/A/Steam] 鍊金工房最新作A25 - レスレリアーナのアトリエ (4) 國際服萊莎祭,係時間入坑

732 回覆
0 Like 0 Dislike
著住件野打就易
原來正月瑪莉個清debuff係連パネル效果都可以清
隻隻都係咁的
係未郁,企中果格都唔食效果
斬女2都有招咁上下
果陣新春招待關成堆紅色DEBUFF
岩岩睇返係要用左brust技會有3回合debuff無效先會清到
殺怪先得到既1回合debuff無效擋唔到
1技都清到
不過招技太R痕
1技用黎必CRT,之後2技1腳1隻就可以永動了
就係咁用瑪莉去清左7章2個迷宮,8章打後都未打,後面D怪愈黎愈厚血/break,唔想打了
定係換羅G返黎用貓貓1鎚就清到場
有羅g+貓貓直頭係auto佢自己識過
不過唔計最近果d高難反擊怪
排左好耐文
知道莉迪, 斬萊莎, 貓貓呢三隻係人權角
但如果只能夠用得一隻的話, 咁應該要邊隻?
我會排斬萊>貓>>>>>>>>莉迪

因為我無莉迪都打晒所有迷宮同埋分數關 除左塔
thanks
因為之前刷首抽
就咁得 萊莎 + 瑪利 + 雷女主 + 柯 + 女魔法師
係唔夠 莉迪 + 萊莎 + 雷女主 + 柯 易玩
所以先明白有人權角真係有人權
諗緊要唔要刷定個斬萊 account 看門口
我反而係有莉迪之後過多左好多地城關
補血對我好重要
利申日版
莉迪
無都過到
有メルル
只係想輕鬆d 想無腦d就莉迪
我都係用2星メルル推晒

斬萊夠快 BURST又強制BK

冇佢我真係唔識玩
原來回復力以得意屬性黎計
火冰風雷得意屬性用魔攻計
斬打突得意屬性用物攻計
第一句都還好
第二三句咩料 第一日玩game?
莉迪得意屬性雷屬,2技回血量以魔攻計算
天使醬得意屬性打屬,2技回血量以物攻計算
話說莉迪/安佩 大家會配咩詞條同裝
莉迪=全體回復+buff(A)
メルル,天使醬=全體回復
無安佩爾唔知
我都係近呢一個星期才知道
buff(A) 係比支援者用
而唔係(A)用

技能威力 應該只限傷害同破防攻擊
物理傷害強化 係只限血量傷害唔包破防
破防傷害強化 亦只限破防唔包血量傷害
岩唔岩
唔關事,個buff(A)係指呢個特性既加成效果得attacker有額外加成效果
例如莉迪2技個damage buff+20%,有1個buff(A) V特性,用左2技就全部人都+20%, attacker就再多50%即20*1.5=+30%
只要食效果既係attacker就食到個特性既加成

技能威力係個技打怪時扣到血就有效果
XX傷害強化=打血
XX破防傷害強化=打break值
技能威力會唔會影響破防傷害?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞