[I/A/Steam] 鍊金工房最新作A25 - レスレリアーナのアトリエ (4) 國際服萊莎祭,係時間入坑

732 回覆
0 Like 0 Dislike
決勝內衣隊剩係件衫都值得抽爆
個學園series 係唔係重有好多隻?
勁就真係好勁
但衫的話決勝內衣物理隊靚好多

(衰少少咁講, 個人覺得角色原本人設既衫都好似靚過套校服)
最近兩期 決勝內衣同學園都係6隻角一套
學園暫時MVP風破萊莎 (個人觀點
仲有兩隻未出 性轉俠(? 蘿蘿娜

以外觀睇既 當然決勝隊 sure win
其實都幾痴線
講緊隻game只係開咗半年多少少
其實分開咁多屬
好難話一隊打哂
到後面屬塔咪又要每隻屬都要有基礎練度
除非你話完全唔打屬塔
咁就唔同啫
根本係, 入關前都有寫推薦屬, 啲怪有屬抗有物魔防, 玩到最後都係要升齊咁多屬
闇榮出品呀嗎預左佢賣女搶$$賣到盡
佢每個月谷一種屬,咁咪隻隻都做到meta
如果只打活動/主線暫時仲係靠隻貓打得哂
你想打埋屬性塔咪課新角
最重要係國際服為咗追進度
連出幾個人權角pool
變左好似個個月出meta角咁

中間d弱角pool冇哂
屬坑都算
屬塔直接減六圍
當初日版無未來視,抽哂廢pool個d咪仲慘
國際版最少一開server就知道萊莎3個pool勁
唔儲定石/狂買半價劵唔留保底幣怪得邊個

不過miss左都無咩所謂,過多2個月都會入大pool
到時再睇下歪唔歪到
再唔係買自選囉返2隻角
日版個自選可以選到聖誕冰主

唔比我抽到都算 仲要日日都引我J

想請教 打活動關拎b 同 拎ss 係咪冇分別
我千辛萬苦拎左ss 但d高級報酬都好似一樣得一粒
同埋想問巨型劍鋒 for 破壞者
但佢個技能傷害唔套用到破防傷害 係咪冇L用
轉左個home畫面咪得
無記錯SS先有紫色底材料
2場1-12既料數量=1-9~11各2場
技能傷害≠破防傷害,無人規定breaker就唔可以做打手
套用唔到,所以得活動把野啱斬萊用
至於囉ss 應該係多d素材跌
如果囉b可能唔跌紫素材
仲有把鋼鐵弓
我係咁俾ex1 嗰兩隻雞打死
話就話風女主人權, 但係用落都係無打牛咁勁, 風女主一唔爆就RJ
隻隻都人權 好似係
國際服3人權,除左斬萊仲有邊兩隻
所以隻野咪上唔到sss
不過風屬入面仲係最勁
羅羅娜睇落好勁
風女主要夾突蘇菲嘛
1set6隻 隻隻都人權 舊角全部係倉底封塵
暫時生還
應該 得返平民戰神貓貓 斬萊莎
調合角 雷羅吉 風托批莉 莉拉 冰女主

等人補充
莉迪,莉拉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞