[I/A/Steam] 鍊金工房最新作A25 - レスレリアーナのアトリエ (4) 國際服萊莎祭,係時間入坑

731 回覆
0 Like 0 Dislike
No
就咁計,
SSR=1.08*1.96=2.1168
SSR=1.25*1.61=2.0125
EX1咁難,放棄
我唔知佢係點計
btw,刷到雙V咪得lor
咁易咩師父
連埋件衫計,全體攻擊
SSR=(1+0.25+0.16+0.08)*(1+0.6+0.6+0.36)=3.8144
SSR=(1+0.25+0.16+0.25)*(1+0.6+0.36+0.25)=3.6686
SSR=(1+0.25+0.16+0.08)*(1+0.6+0.6+0.36)=3.8144
SR=(1+0.25+0.16+0.25)*(1+0.6+0.36+0.25)=3.6686
手快打錯
咁講電擊貓貓係咪唔應該用呢件加爆擊傷嘅武器
呢個係加必殺既威力woo
不過最後都係會用雷書嫁la,你打到雷塔咪試下打左先
一定係用雷書
gamewith唔會更新D裝的,個網只會以出角色時有既裝去配裝
返工偷偷地用lihkg打錯字
雷書係咩嚟?
雷屬塔第二層贏左有配方
呢個網唔會推薦屬塔裝
所以得啖笑
做咩整呢件防
明明有件風buff裝
效益無咁高好似係
仆街
等我仲襯素材up時刷定好多呢把嘢嘅料
未計道具都好似高過16

用咁既莉迪計既話,
2技20*(1+.3+.5+.5+.13+.15)=51.6%
爆傷5*(1+.3+.5+.5+.13+.15)=12.9%
著風buff衫,我得件SR 16%
2技20*(1+.3+.5+.5+.13+.15+.16)=54.8%
爆傷5*(1+.3+.5+.5+.13+.15+.16)=13.7%
好似係咁,但其實我家陣都用開天使醬,直接50%爆傷
唔係buff衫

buff衫

buff衫食到技傷格

buff衫同非buff衫差距都幾大下

強化+格仔buff衫

強化+格仔非buff衫
食埋道具差仲多
所以有buff裝都係優先buff裝
冇專屬都用銀系就是咁解
咁易整咩
有得整爆傷+buff(a)就好
我隻打牛用爆傷甲就算 ex 裝特別難整
你有件vv就唔洗特登轉喇
邊有咁易整
呢隻都玩到buff a
仲係1lv冇研究
冰同突係咪仲未有坦

入左一格buff a好似唔錯
但係我冇張風爆擊記憶唔抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞