做醫生定做YouTuber好?

214 回覆
345 Like 473 Dislike
好正
我想問一個問題,你地會唔會考慮做一做好似美國嘅Healthygamergg嘅format,可能請吓社會唔同人士開live講一啲好重要嘅精神科議題,特別係男士精神健康?或者可能開coaching service?

Healthygamergg
https://www.youtube.com/watch?v=Cv3bj1M96fQ&t=818s
好多醫生都係能醫不自醫
唔怪得你拍片同上連登仲勤力過返工睇症
why not both? 做醫生都可以做part time㗎
正常醫生邊會咁得閒拍片呀?
即係牙醫許先生咁,接幾多個appointment 你自己控制到,當然你你政府醫院就無say咁
可以架 多謝你提議
態度正確
咁多負皮
明明連登有好多樓主嘅潛在客群
就係睇中連登多psy 友
啲醫畜咪上黎宣傳囉
係啊
想問問藥物方面的問題。
Effexor Xanax Mocalm 依幾隻藥係外國食咗一段時間,前陣子返咗香港藥亦就快食完,目前諗住再去外國睇醫生再攞藥。想問問其實依三種藥可唔可帶入境
照你咁講醫生係咪唔應該收工?
醫生訓緊教嘅每一分鐘都有一個小朋友等緊醫治
好驚佢一陣好似老鳳比人拉咗
發現原來係個30幾歲
又係無業/公墓員嘅廢垃圾肥中坑
支持嘅
但唔好整 reels 或 shorts 得唔得
個個都ADHD 咩
益力多呢?
唔錯,支持下
翻學個陣作文都有寫solution係education啦,而家人哋實行出黎又鬧。
醫學嘢就要搵醫護人員講架啦
但又要冇利益衝突 又要講廣東話 又要唔喺香港執業
要諗咁多野仲有邊撚個拍

人地又無迫你睇
鐘意未睇
學識d野你又無蝕底
無問題啊
如果有埋醫生紙就更加唔洗擔心
多謝支持!
我地有長片架

最新:

https://youtu.be/WcUiU9jd6NY?si=gp9XFqBV-pUoxwH_
支持嘅
但唔好整 reels 或 shorts 得唔得
個個都ADHD 咩
多謝支持!
我地有長片架

最新:

https://youtu.be/WcUiU9jd6NY?si=gp9XFqBV-pUoxwH_

唔是盲嘅
俾個意見而已
reels 唔駛再整啦
ADHD 嗰啲本身就唔會睇你哋講咁多嘢
Why not both
你地班仆街已經呃夠香港人錢,仲要想學人發明星夢,貪錢貪到呢
你自己睇下鄰近地區睇醫生收幾錢先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞